Video

Komentari 0

Hrvatska je povezana! Pratili smo svečano otvorenje mosta na malim i velikim ekranima

Hrvatska je povezana! Pratili smo svečano otvorenje mosta na malim i velikim ekranima

Najsvečaniji događaj u Hrvatskoj u novije doba pratili smo u emisiji uživo na YouTube kanalu 24sata, a prvi puta u regiji i na Go2Digital ekranima

Gledatelji su ponovno izabrali 24sata. Naše prijenose uživo na društvenim mrežama pratilo je pola milijuna ljudi. Samo je prijenos na YouTube kanalu u manje od 24 sata pogledalo više stotina tisuća ljudi. Po prvi puta u regiji prijenos naše emisije uživo iz 24sata mogli ste pratiti i na putu do mora zahvaljujući Go2Digital gradskim i mega ekranima.

POGLEDAJTE PRIJENOS SVEČANOG OTVORENJA: 

Utorak, 26. srpnja 2022. bit će pamćen datum o kojem će se učiti u školama. Napokon je u potpunosti povezan teritorij Hrvatske mostom službenog naziva Pelješki most o kojem se govori desetljećima. U velikom događaju sudjelovali smo i mi - 24sata pod produkcijskom palicom 24sata Oriđiđi produkcije uz prijenos emisije uživo na YouTube kanalu i Facebook-u 24sata, te na ekranima Go2Digitala i to na deset lokacija u Zagrebu i okolici.

1. Arena Tomahawk ulaz i izlaz

2. Baruna Filipovića dWall

3. Držićeva twins

4. Heinzelova dTower sjever i jug

5. Maksimirska Twins

6. Radnička Tower West i East

7. Reisnerova Twins

8. Triangle dTower sjever, istok i zapad

9. Varaždin dTower

10. Zagrebačka avenija dTower istok i zapad

POGLEDAJTE VIDEO: PELJEŠKI MOST JUTRO NAKON SLAVLJA

- Povijesni trenutak otvorenja Pelješkog mosta u kontekstu sadržaja i tehnologije za Go2digital, kao vodeću kompaniju za digitalno vanjsko oglašavanje, ima posebno značenje. Našu mrežu čini 350 ekrana uz doseg do 1.7 milijuna ljudi. Zato smo za ovaj događaj izdvojili najboljih 20 ekrana i lokacija, te na taj način omogućili neposredno iskustvo gledanja prijenosa otvorenja u realnom vremenu - izjavio je direktor Go2digital, Edin Pašalić.

Uz javljanja uživo naših reportera iz Komarne i Pelješkog mosta, iz studija 24sata emitirana je emisija u kojoj su gostovali najbolji stručnjaci svojih područja i najzanimljiviji gosti - Marina Pavković, prostorna ekonomistica, Sanjin-Velebit Pešut, inženjer cestovne infrastrukture, Tomislav Klauški, kolumnist 24sata, te proslavljeni automobilist i vozač rallyja, Juraj Šebalj.

- Prvi puta u Hrvatskoj na jedan inovativan i visokotehnološki način pružamo našim gledateljima nezaboravno iskustvo spektakla otvorenja Pelješkog mosta kojeg čekamo već desetljećima. Ovom suradnjom, 24sata i Go2Digital, dokazuju da pratimo svjetske produkcijske i tehnološke trendove i pružamo gledateljima jedan potpuno novi doživljaj ovog velikog događaja o kojem će se pričati - objasnio je Matej Lončarić, direktor videoodjela 24sata.

Pogledajte video: 

Pratite nas i dalje na YouTube kanalu i Videoteci 24sata, te na društvenim mrežama Facebook-u, Instagram-u, TikTok-u i LinkedIn-u.