Video

Komentari 3

Humorom, zaje**ncijom i karizmom do titule rap zvijezde: Glasajte za mlade hip-hop nade

Humorom, zaje**ncijom i karizmom do titule rap zvijezde: Glasajte za mlade hip-hop nade

Na JoomBoosu je izašla nova Rap Camp epizoda, a ovoga puta vi glasujete za favorite i odlučujete tko ostaje, a tko odlazi. Možete dati glas pozivom ili SMS-om i favorita odvesti do nagrade vrijedne 150.000 kuna

U novoj epizodu kandidati su se borili u rap battleovima, a ocjenjivali su ih domaći reperi Target i Khan. No, ocjena koja im trenutno odlučuje daljnju sudbinu u showu je zapravo vaša. Od danas možete glasovati za favorite iz svakog tima.

Glas favoritu možete dati putem SMS-a ili poziva na dolje navedene brojeve i tako odlučiti tko će se i dalje boriti za glavnu novčanu nagradu te snimanje albuma i spotova u profesionalnoj produkciji 24sata. Glasovanje je otvoreno do sutra u 12:00 sati.

Nagrada za pobjednika ove sezone vrijedna je čak 150 tisuća kuna, a za pobjedu se natječu Valentin Severović, Džemal Begić, Tomislav Vrban i Lovre Crvelin iz Tilenovog tima, Dorian Begić, Ivica Kvasina, Karlo Kreš i Kasandra Amić iz tima '100lica' koji vodi Marin Ivanović Stoka te Borna Čimbur, Bernard Bogdanović, Leon Dizdarević i Edi Džino iz tima 'Legende' Hiljsona Mandele. 

- Mislim da se od ostalih kandidata ističem brzinom kojom mogu izgovoriti riječi u bilo kojoj rap pjesmi, samouvjeren je Valentin Severović, jedan od kandidata iz Fil Tilenovog tima 'Outsideri'. No, i ostali kandidati jako su zagrizli za pobjedu, a oni za sebe kažu da im humor, zaje**ncija, karizma i ljubav prema hip-hopu mogu donijeti pobjedu u Rap Camp showu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU:

Jedan od ovogodišnjih kandidata, Lovre Crvelin, već je bio u situaciji kad su o njegovoj 'sudbini' odlučivali drugi. Bio je kandidat na izborima prije par godina, natjecao se za šibensko-kninskog župana i u svom je Tisnom, ponosno kaže, dobio više glasova od SDP-a i HDZ-a. 

- Vjerujem da imam šansu pobijediti na Rap Campu. I sad opet 'ovisim' o ljudskim glasovima, samo što ovoga puta, za razliku od političkih izbora, glasači nemaju ništa od toga, osim satisfakcije da njihov favorit pobijedi. Ima stvarno talentiranih kandidata, svatko od njih može pobijediti i bit će napeto pratiti naš razvoj iz epizode u epizodu - govori Lovre. 

O tome kakav je svatko od njih, kako su se snašli u rap battleovima i tko je pokazao najviše stava i taman dovoljno bezobrazluka da se dokaže pred stručnim rap žirijem, pogledajte u novoj epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. A onda svom favoritu dajte svoj glas. Sve detalje pronađite na JoomBoos službenim stranicama.

 

POGLEDAJTE VIDEO: