Video

Komentari 0

Političar, novinar i 'ponavljač': Ovi dečki žele pobijediti u Rap Campu i postati zvijezde

Političar, novinar i 'ponavljač': Ovi dečki žele pobijediti u Rap Campu i postati zvijezde

Lovre Crvelin bio je kandidat za šibensko-kninskog župana, Edi Džino je novinar i kuhar, a Dorian Begić se na Rap Camp prijavio drugu godinu zaredom. Ovo je dio osebujnih kandidata nove sezone JoomBoos showa

Prošle godine je bilo cool u Rap Campu pa sam opet tu. Sad sam u timu Marina Ivanovića Stoke i čast mi je raditi s velikanom, kaže Dorian, koji već ima nekoliko autorskih pjesama, ali se nada pobjedi jer mu ona donosi snimanje albuma i spotova s vrhunskim profesionalcima.

No, istu šansu traže i ostali kandidati. Lovre iz Fil Tilenova tima nekad se borio za mjesto na političkoj sceni, a sad želi postati hip-hop zvijezda. Ima tu dosta poveznica, govori.

- Hip-hop je nastao kao oporba klasičnoj mainstream misli. Najveća imena i najbolji albumi u povijesti hip-hopa dotiču se upravo društveno-političkih tema. Danas društveno angažirani sadržaji prolaze slabo, i zato treba biti u pravoj ravnoteži zabave, emocija i društvene angažiranosti u tekstovima. Humor je dobar alat za postići tu ravnotežu - objašnjava.

U borbi da postane šibensko-kninski župan dobio je oko 3.500 glasova, a u svom je selu Tisnom bio bolji od HDZ-a i od SDP-a. I sad će o njegovoj 'sudbini' odlučivati publika.

- Vjerujem da imam šansu pobijediti. Opet 'ovisim' o ljudskim glasovima, samo što ovoga puta glasači nemaju ništa od toga, osim satisfakcije da njihov favorit pobijedi. Ima stvarno talentiranih kandidata, svatko od njih može pobijediti i bit će napeto pratiti naš razvoj iz epizode u epizodu - dodaje.

Kandidat iz tima trepera Hiljsona Mandele, Edi, uz kuhanje i novinarstvo odlučio je u svoj raspored ubaciti i repanje.

- Želim dokazati svima da se ne moramo ograničavati na jedno zanimanje. Zašto bi bilo čudno biti i novinar i kuhar i reper? Želim razbiti tu iluziju - govori.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU 'RAP CAMPA': 

Ove dečke, kao i ostale ovogodišnje kandidate; Valentina Severovića, Džemala Begića i Tomislava Vrbana iz Tilenova 'Outsider' tima, Bornu Čimbura, Bernarda Bogdanovića i Leona Dizdarevića iz Hiljsonovog tima 'Legende' te Karla Kreša, Ivicu Kvasinu i Kasandru Amić iz Stokinog tima '100lica' gledajte u drugoj epizodi Rap Campa na JoomBoos YouTubeu, a od sljedećeg tjedna favoritima ćete moći dati svoj glas.