Obavijesti

Video

Komentari 5

Igor Pokrajac uoči nove borbe: 'Ishod je poznat, moja pobjeda!'

Igor Pokrajac uoči nove borbe: 'Ishod je poznat, moja pobjeda!'
4

Poznati hrvatski MMA borac, Igor Pokrajac odgovorio nam je na 24 pitanja. Otkrio je kako je došlo do suradnje njega i Cro Copa te što misli o Vasi Bakočeviću i svom budućem protivniku

VIDEO

Zvali su me iz Poljske, ponudili su mi protivnika, a ja sam postavio svoje uvjete. Taj borac se već borio za titulu u teškoj kategoriji KSW-a. Ishod će biti moja pobjeda, komentirao je novu borbu u poljskom FEN-u Igor Pokrajac (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne osjećam se kao da imam 41 godinu, ali sada dolaze mladi, novi borci. Teško je gledati sa strane dok se drugi bore, a vi sjedite na klupi - rekao je proslavljeni hrvatski MMA borac koji je jedan dio svoje karijere radio i s Mirkom Filipovićem.

- Prvi put sam došao u kontakt s Mirkom kada se on pripremao za svoju prvu MMA borbu. Ja i nekolicina hrvača teškaša smo mu pomagali za tu prvu borbu s Fujitom. Od svih boraca s kojima sam sparirao Mirko ima najjači udarac, i rukom i nogom. S njim sam i dalje u super kontaktu. Nadam se da će se pojaviti netko tko će ga uspjeti naslijediti iako će to biti teško jer je napravio veliki uspjeh i u kickboxu i u MMA-u - rekao nam je 'The Duke' i objasnio svoj nadimak.

Jurica Galoic/PIXSELL

- U povijesti su vojvode uvijek vodile i pobjeđivale u ratovima pa sam to izabrao za svoj nadimak - rekao je i dodao da se uvijek divio velikanima kao što su Mirko Filipović, Dražen Petrović i Goran Ivanišević i svi ostali koji su dali kompletan svoj trud da uspiju u karijeri. 

U UFC-u je imao čak 13 borbi, a za nas je prokomentirao i ostala zbivanja u najjačoj borilačkoj organizaciji u svijetu. 

- Definitivno najbolji borac s ovih prostora u UFC-u je Aleksandar Rakić. Pratim ga dugo i znamo se. Želim mu sve najbolje. U teškoj kategoriji još uvijek vidim Stipu Miočića kao prvaka. Iz te organizacije puno su više skrenuli pažnju na Ngannoua, Rozenstruika i Overeema, ali Stipe je tu da to okrene na svoju stranu - objašnjava Pokrajac. Što se tiče MMA s ovih prostora, srpska scena napreduje i raste za razliku od hrvatskih organizacija. Evo što o tome misli Igor.

- SBC je preuzeo primat vodeće organizacije u regiji, a kod nas više nema FFC-a, ali nadam se da ćemo i mi kroz FNC dostići popularnost nekih srpskih organizacija - kaže i dodaje komentar za popularnog Vasu Bakočevića.

- Vaso Bakočević je super proizvod i jako dobar borac za bilo koju organizaciju, no nadam se da će izgubiti od Francisca "Croate" Barria - rekao je, u slobodno vrijeme, stručni komentator borilačkih događaja na NovojTV.

- Zbog korone malo sam komentiranje ostavio po strani, ali nadam se da se uskoro Zelg Galešić i ja vraćamo kako stručni sukomentatori - zaključio je.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Igor Pokrajac: 'Od svih boraca s kojima sam sparirao, Mirko Cro Cop ima najjači udarac' | 24 pitanja 09:25

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno