Video

Komentari 34

Ima blagdanski izazov: Zeznite ćaće dok spavaju na trosjedu

Ima blagdanski izazov: Zeznite ćaće dok spavaju na trosjedu

Trinaestu epizodu Zenzacije komičar Ivan Šarić otvorio je s predsjednicom, no onda se predomislio i krenuo u drugom smjeru. Specijalnu božićnu emisiju pogledajte na YouTube kanalu 24sata

Primijetili ste da Kolinde ima jako puno u Zenzaciji. Mi nismo krivi za to. Ona nam daje jako puno materijala. Mi bi htjeli imati Škoru, mi bi htjeli imati Milanovića. Oni čak i kad kažu nešto glupo, Kolinda se nasmije i na to kaže ‘ja mogu još gluplje’, našalio se komičar Ivan Šarić, koji, kao i većina Hrvata, radi za 8000 eura na internetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako svi pričaju o izborima i drugom krugu, Šarić je u novoj epizodi Zenzacije odlučio preskočiti top temu svih Hrvata - predsjedničkie izbore. Dubljoj analizi posvetit će se nakon što saznamo o kome ćemo morati slušati sljedećih pet godina. No nije uspio zaobići politiku pa je u videu otkrio kako čuvati hrvatske desničare.

Kao i u svakoj epizodi, uključio je obožavatelje i zadao im blagdanski izazov. 

- Ćaći dok spava na kauču ubacite daljinski u ruke i recite mu da ga Šarić treba nešto pitati, a mi ćemo napraviti kompilaciju ‘pospani ćaća’ - rekao je. Za njega je ćaća svih ćaća ruski predsjednik Vladimir Putin. On trenira judo, roni, igra hokej na ledu i zabavniji je čak i od aktualne predsjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Putin ima najbolji PR ikad, Bandić je nula za njega - rekao je Šarić. 

Što još kaže, pogledajte u novoj epizodi Zenzacije i zapratite YouTube kanal 24sata.