Obavijesti

Video

Komentari 70

Šarić izazvao papagaja: 'Želim čuti svih 2000 riječi koje znaš!'

Šarić izazvao papagaja: 'Želim čuti svih 2000 riječi koje znaš!'
1

Ivan Šarić u Zenzaciji svaki tjedan donosi pregled aktualnosti. Od korona virusa do internet senzacije papige Hugo. U 19. epizodi zaboravio je na političare i rekao kako mu je cilj ljude 'izbaviti' iz depresije

VIDEO

Epizoda bez političara, Kolinde Grabar Kitarović, Zorana Milanovića, Ive Sanadera i Andreja Plenkovića. Ivan Šarić je u 19. epizodi komičnog showa 'Zenzacija' odlučio napraviti zaokret i bavio se isključivo globalnim temama. Od pošasti korona virusa preko darežljivosti Georgine Rodriguez, zaručnice Cristiana Ronalda pa sve do njegovih fanova koji mu se javljaju iz svih dijelova svijeta. 

POGLEDAJTE EPIZODU 'ZENZACIJE': 

Bio je opčinjen Georginom, koja je jednom od najboljih nogometaša svijeta za rođendan poklonila automobil od milijun kuna, a Šarić je predvidio kako je tekao njihov razgovor kad mu je predala poklon.

- Vidi, što sam ti kupila od tvojih milijun kuna i tebi poklonila - rekla je Georgina.

- Ajme, hvala, jesi li ti to meni kupila od mojih novaca - rekao je Ronaldo. 

No, Šarić se ipak u jednom djeliću svoga života može poistovjetiti s Ronaldom. Obojica imaju fan bazu diljem svijeta.

Šarić udara: 'Naši moćnici se razbole čim čuju za optužnicu'
Šarić udara: 'Naši moćnici se razbole čim čuju za optužnicu'

- Zenzacija dobiva mailove iz Švedske, Austrije, Švicarske... - pohvalio se, a poslasticu je sačuvao za kraj. Naime, fan iz Monaka mu je poslao video u kojem je za rođendan želio iznenaditi svoju djevojku. Ona možda nije dobila automobil kao Ronaldo, ali ovu gestu vjerojatno nikad neće zaboraviti. 

- Nije imao vatromet za tortu pa mu je gazdarica kuće donijela pravi. Nosio je tortu i onda mu je u jednom trenutku eksplodirala - rekao je Šarić narugavši se upropaštenom poklonu. 

Nasreću, Hrvatska nije dobila 'poklon' iz Wuhana, žarišta korona virusa. Hrvatice koje su tamo na studirale ekonomiju nedavno su se vratile u Hrvatsku. Komičar se dotaknuo i internet senzacije papige Hugo sa splitskim prebivalištem te umjetnika koji je prevario čak i 'Google'. 

 - Lik koji je u kolica stavio 30 mobitela i stvorio virtualnu gužvu na aplikaciji postao je apsolutni hit i video je pogledalo više od 30 milijuna ljudi! Svi vi koji koristite Google karte kao nešto sasvim normalno, vi se ne sjećate kako je bilo prije. Imao si kartu, kompas, žena bi se u autu derala na tebe. Uglavnom, bilo je teško - rekao je. 

Epizodu ne propustite na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE PROŠLU EPIZODU ZENZACIJE O VIRUSU KOJI NAPADA NAŠE POLITIČARE: 

Pokretanje videa...

21:32

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno