Video

Komentari 10

Imaju top rime i bore se za nagrade od 150.000 kn: Vi birate pobjednika Rap Campa!

Imaju top rime i bore se za nagrade od 150.000 kn: Vi birate pobjednika Rap Campa!

Na JoomBoos YouTubeu je izašla posljednja epizoda ovogodišnjeg Rap Campa, a u super finalu ostala su trojica najjačih. Borna Čimbur, Lovre Crvelin i Karlo Kreš bore se za pobjedu, a vi odlučujete tko će slaviti

U svakom ih je timu na početku JoomBooosova talent showa bilo četvero, ukupno 12. Borili su se kroz epizode u battleovima, slagali rime, snimali spotove i pjesme, a publika je odlučila da su baš ova trojica kandidata zaslužila ući u veliko finale. Tko će osvojiti nagradu vrijednu 150.000 kuna i snimiti album s najvećim rap imenima na sceni? O tome odlučujete vi svojim glasovima.

POGLEDAJTE ZADNJU EPIZODU RAP CAMPA:

- Osjećam se odlično. Sve sam bliže ostvarenju svog sna i mislim da imam velike šanse ovo dobiti - samouvjeren je finalist iz tima Hiljsona Mandele, Borna Čimbur iz Kutine, najveći zavodnik ove sezone. Ali, nabrijani su i ostali finalisti.

- Lijepo je znati da se ljudima sviđaš i da si favorit. Nadam se da ću to i opravdati - govori dečko iz Gajnica, Karlo Kreš iz Stokina tima. Stoka je Karla već prozvao favoritom.

Lovre Crvelin, bivši političar bez dlake na jeziku

rap camp

Isto toliko u svog je finalista iz tima siguran i Fil Tilen. Lovre Crvelin iz Tisnog, nekadašnji kandidat za šibensko-kninskog župana, u cijeloj je sezoni rasturao tekstove, a teme su mu uvijek bile na granici kontroverznih. Repao je o Bandiću, koroni i stožeru, a baš ta brutalna iskrenost ga je dovela do finala.

- Ako pobijedim, možete očekivati album kakav regija još nije vidjela, a teme će i dalje biti razne društveno-političke aktualnosti, ljubav, emocija, kritika... Sve će biti napravljeno na humorističan način, ali i na način da ljudima koji pjesme slušaju one bude snagu - jasan je Lovre, koji kaže da bi se svi perspektivni mladi reperi trebali prijaviti na ovaj show. 

- Svima koji vole i žele raditi rap glazbu, prošiti znanja, iskustva i upoznati super ljude, iskreno bih preporučio da se prijave na Rap Camp - kaže.

Borna Čimbur, zavodnik sezone i veliki šarmer

rap camp

Jednako super iskustvo u showu imao je i Hiljsonov finalist, Borna, kojeg su neki već prozvali glavnim zavodnikom ove godine.

- Prozvali su me zavodnikom sezone? Pa, moram reći da publika svakako ima dobar ukus - samouvjeren je Borna, koji će, ako pobijedi i dobije priliku snimiti album u profesionalnoj produkciji 24sata, publici ponuditi samo najmodernije od najmodernijega i najbolje od najboljega. A upravo tako, najbolje, bilo mu je tijekom cijelog showa. 

- Moram pohvaliti cijelu Rap Camp ekipu sad kad se bliži kraj. Svaki zadatak, svako snimanje, produkcija, sve je od reda vrhunski odrađeno i svima moram jako zahvaliti. Posebno svom mentoru Hiljsonu koji nam je bio prije svega prijatelj tijekom cijelog ovog putovanja - dodaje. 

Karlo Kreš, skromni dečko iz Gajnica

rap camp

Karlo Kreš iz Stokina tima najveći je favorit u ovom finalu, a njegov pristup hip-hopu tijekom cijelog showa bio je i najjednostavniji. 

- Kad pišem tekstove, krajnji rezultat jako ovisi o tome kako se u tom trenutku osjećam - govori Karlo, koji se osjećajima vodio i tijekom Rap Campa. Hip-hop naziva svojom najvećom ljubavi i kaže da ga je ova glazba izvlačila kad je bilo najteže.

- Kad god bih bio u nekoj teškoj situaciji, rap je bio tu da me iz njih izvuče, rap me vodi kroz život - objašnjava ovaj skromni dečko iz zagrebačkih Gajnica. 

Dajte glas za pobjednika

Njih su se trojica prvi puta udružila u zadnjoj, šestoj epizodi, koju možete pogledati na JoomBoos YouTubeu. Snimili su hit s mentorima, a od danas pa sve do nedjelje možete dati svoj glas favoritu na gore navedene brojeve.

Vi na kraju odlučujete tko slavi i odlazi kući s nagradama vrijednim 150.000 kuna, a tko će kući plačući. Pobjednik će biti proglašen na super finalnom eventu koji možete pratiti na JoomBoos kanalu 20. prosinca od 19:00 sati.

Sve dodatne informacije o glasovanju pronađite na službenim JoomBoos stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO: