Video

Komentari 1

Influencerica Ela nakon infuzije: 'Zamislite najveću bol u trbuhu i pomnožite je sa sto. Tako mi je'

Influencerica Ela nakon infuzije: 'Zamislite najveću bol u trbuhu i pomnožite je sa sto. Tako mi je'

Mlada influencerica i youtuberica Ela Jerković, koju ste mogli gledati u 24 pitanja i Zvijezde vrište, na svoje je društvene mreže objavila nenadanu bol koja joj se javila i zbog koje je završila na hitnoj

Probudila sam se s najvećom boli u trbuhu ikada. Trebala sam ići skakati bungee, no jedva hodam, komentirala je influenserica Ela u svom vlogu.

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE S ELOM JERKOVIĆ

Ako pratite Elu, već sigurno znate kako je ona izrazito veliki obožavatelj adrenalina. Upravo zato smo je ugostili u Zvijezde vrište gdje je Ela Jerković mogla uživati u onome što najviše voli - u automobilima i adrenalinskoj vožnji.

- Ovo je definitivno najbolji dan u mome životu! Nadam se da ću jednoga dana moći izvoditi trikove kao on - komentirala je Ela Juraju Šebalju u epizodi serijala Zvijezde vrište.

Unatoč planovima da skoči bungee na Zrću, Ela se probudila u trbuhu s velikom boli. 

- Evo kad te ne ide, te ne ide. Ja sam završila na hitnoj, a Adri ne može skočiti jer puše vjetar - komentirala je i dodala kako i dalje planiraju skočiti bungee u skoroj budućnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: ELA JERKOVIĆ U 24 PITANJA

Dodala je i kako ne razumije zbog čega joj je bilo loše. 

- Stvarno ne znam od čega se bol javila. Rekla bih nešto da sam dan prije pila, ali vidjeli ste da nismo bili dugo vani - dodala je Ela. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.