Obavijesti

Video

Komentari 13

Influencerica koju prati više od 100.000 ljudi: 'Drago mi je što sam objavila video s poroda...'

Influencerica koju prati više od 100.000 ljudi: 'Drago mi je što sam objavila video s poroda...'

U velikom intervjuu za 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU, blogerica Ivana Blažoti Mijoč otkriva kako je postala uspješna, kako izgleda život sa anksioznošću. Video pogledajte na YT kanalu 24sata

VIDEO

Zapravo se nisam iznenada odlučila na ovu karijeru youtuberice već su se moj višegodišnji hobi i strast prema beauty tematici i putovanjima pretvorili u karijeru. Sve je krenulo za vrijeme fakulteta, kad sam pokrenula blog i snimila prvi makeup tutorial. Tad me na YouTubeu pratilo 20-ak ljudi od kojih su njih 15-ak bile kolegice s faksa. Zatim sam pokrenula i blog, Šminkericu, na kojem bih objavljivala svoje videe, a koji je ubrzo prerastao u portal s oko milijun pregleda mjesečno. Zapravo je sve krenulo iz ljubavi prema stvaranju i prenošenju znanja online. Danas imam 100.000 pratitelja i presretna sam što radim to što voli, rekla nam je Ivana Blažoti Mijoč.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivana je magistrica informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korporacijama, sreću pronašla u vlastitom biznisu i stvaranju vlastite zajednice pratitelja. Danas je uspješna YouTuberica i Instagram mama koju prati preko 100 tisuća pratitelja na YouTubeu i isto tako preko 100 tisuća na Instagramu. 

Ona daje beauty savjete, recenzira proizvode i snima svoju svakodnevicu u kojoj su glavne zvijezde suprug Dražen, sinčić Lennox te četveronožni Maza i Sushi. 

Osim beauty savjeta i vlogova s putovanja, Ivana često objavljuje kako izgleda njezin život kao život jedne majke.

- Kad sam postala mama, moja je kozmetička torbica skupljala prašinu dok sam ja čitala knjige na temu majčinstva i svega što dolazi s njim. Mame vjerojatno osjećaju dozu utjehe i dobiju samopouzdanja kad shvate da u nekim temama nisu same. Zato, primjerice, vlog s porođaja danas ima milijun i sto tisuća pregleda - rekla nam je Ivana.

Bile su mnogobrojne reakcije kada je odlučila objaviti video s poroda, no to je trenutno najpopularniji video na njezinom kanalu.

- U trećem tromjesečju trudnoće sam već snimala tjedne vlogove koje je publika odlično prihvatila. Na dan poroda, suprug je bio s kamerom pa je snimio dijelove za uspomenu. Dugo sam se dvoumila oko toga želim li te trenutke podijeliti na kanalu. Danas mi je drago što sam objavila taj video, jer i sam i ja, prije poroda, gledala puno sličnih videa koji su mi pomogli da se psihički pripremim na porod - prisjetila se Ivana.

POGLEDAJTE IVANINU REAKCIJU NA TAJ VIDEO:

Ivana je također otkrila u intervjuu kako se bori s OKP-om, koji ima 2 do 3 posto svjetske populacije.

- Nekoliko puta sam čak morala odgoditi ovaj intervju jer imam problem s anksioznošću. CD, OKP ili opsesivno-kompulzivni poremećaj nije simpatična navika slaganja lakova za nokte u boji uz hashtag #ocd, ova bolest, koja se često iz potpuno krivih razloga glorificira na društvenim mrežama. Ja preporučujem svima, tko ima ovaj poremećaj da se obrate stručnjaku, jer vam anksioznost tjera strah u kosti i govori vam da će se, ako ne napravite još̌ jednu provjeru, dogoditi nešto strašno. Poput nesreće ili smrti. Pa onda napravite još̌ jednu provjeru. I još̌ jednu, za svaki slučaj - ispričala je i savjetovala.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Što je još otkrila, saznajte u 'Velikom intervjuu' na YouTube kanalu 24sata. Veliki intervju i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode