Obavijesti

Video

Komentari 0

Istine i laži o estetskim tretmanima poznatih i slavnih

Istine i laži o estetskim tretmanima poznatih i slavnih
1

U novom video serijalu 'Celebrity klinika’ doktor estetske medicine dr. Mladen Duduković otkrio nam je koje su estetske postupke radile zvijezde

VIDEO

Nije tajna da Hollywood voli tretmane pomlađivanja, ali poznati i slavni rijetko priznaju da su bili na botoksu, filerima, povećanju grudi i sl. 

Međutim, stručno oko doktora estetske medicine Mladena Dudukovića otkrilo nam je što su zvijezde radile na sebi tijekom godina. Komentirali smo fotografije Brada Pitta, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Nicole Kidman i drugih poznatih lica te ustvrdili kako malo tko nije poduzeo baš ništa po pitanju izgleda.  

Dr. Duduković otkrio nam je što misli tko zvijezda koristi botoks, tko filere, a tko je napravio neke veće kirurške postupke.

- U starijoj dobi samo fileri nisu dovoljni i tu je potrebno napraviti face lifting. Međutim, danas je trend da se ne vidi da ste radili nešto na sebi. Ideja estetske kirurgije nije da netko sa šezdeset izgleda kao da ima četrdeset godina, nego da izgleda optimalno za svoju dob - objasnio je ovaj poznati zagrebački doktor.

Komentirao je i u ulogu estetske medicine u postizanju zvjezdanog statusa: - Kylie Jenner je od djevojke iz susjedstva postala lice s naslovnice, a estetska medicina joj je pomogla da postane planetarno popularna.

Osvrnuli smo se i na neprirodan izgled koji neki imaju nakon estetskih tretmana. - Ako su npr. usta prevelika u odnosu na lice, odvlačit će pažnju - lice bi trebalo biti skladno.

Zato je bitna edukacija pacijenata od strane doktora: - Pacijent može imati nerealne želje, ali liječnik treba biti profesionalac koji će ga voditi kroz put ljepote i sugerirati mu najidealnije postupke u kojima će svoj novac upotrijebiti za sebe, a ne protiv sebe. Dobar estetski rad se ne bi trebao previše vidjeti.

Dr. Duduković otkrio nam je i koje je estetske postupke napravio vječni miljenik žena Brad Pitt, a što je komentirao na tu temu, pogledajte u prvoj epizodi ‘Celebrity klinike’ na Youtubeu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom