Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Ivan Šarić na glas rekao ono o čemu svi mislimo: 'Koji k****?'

Zadnjih dana je najbolji savjet onaj da ostanemo doma. Za vas smo zato pripremili set najboljih epizoda komičara Ivana Šarića i njegove popularne emisije 'Zenzacija'. Šarićeve emisije pratite na Youtube kanalu 24sata

29 komentara

Znam da je zeznuta situacija ovih dana i da vam je psihološki teško, zato evo jedne vrste meditacije. Bitno je da legnete, ispravite se, duboko udahnete i pošaljete sve u tri p**** m*******, rekao je komičar Ivan Šarić. Video se proširio društvenim mrežama, a Šarić se našalio kako je to njegov način nošenja sa stresom. Na kraju je duboko izdahnuo, a fanovi mu pišu kako će i oni probati isto.

POGLEDAJTE KAKO SE ŠARIĆ NOSI SA STRESOM:

Svaki četvrtak posljednjih šest mjeseci, Ivan Šarić i njegova Zenzacija su nas nasmijavali, šokirali i zabavljali na YouTube kanalu 24sata. Ovdje je popis najboljih i najgledanijih epizoda koje možeš pogledati u trenucima dosade za vrijeme izolacije. 

Kada je kretao sa svojom komičnom emisijom na YouTube kanalu 24sata, rekao je: 'Nemam predrasude prema nikome i ničemu. Volim se šaliti na tuđi, ali i na svoj račun.'

I bome, pokazao nam je da se voli šaliti! 

ZENZACIJA Ivan Šarić opleo po Šeksovom razuzdanom plesu: 'A vidi ga'

- Ne bih htio biti pretenciozan pa reći da nam na YouTube sceni nedostaje takav format emisije, ali bilo bi mi drago ako će ju gledati još netko osim mene. Ponekad razmišljam kao klinac od 13 godina, a znam biti i ogorčeni starac od 70 godina. Sve će to proći kroz emisiju - najavio je tada Šarić.

Sjetimo se jedna od najseksi epizoda Zenzacije kada ni Šarić nije ostao hladnokrvan na vožnju Nives Celzijus s Jurjem Šebaljem. Osim o Nives, pričao je i aktualnostima s interneta.

U nizu najgledanijih Šarićevih Zenzacija i ona je u kojoj je spominjao poplave u Veneciji, tenkove iz Slovenije i Avu Karabatić. Sumnjao je još prije nekoliko mjeseci da snima zadnju emisiju, ali vjerna fan baza to nije dozvolila. 

U Zenzacijama koje možete gledati na YouTube kanalu 24sata, Ivan Šarić u svom stilu spaja najgore i najbolje od interneta. 

VIDEO: ZENZACIJA Ivan Šarić o biku Jerryju: On je stoka koja je odlučila biti heroj

U svojih dvadesetak epizoda uhvatio se i novogodišnje čestitke Aleksandra Vučića. U toj epizodi se i oprostio od svoje vjerne muze, sada bivše predsjednice, Kolinde Grabar-Kitarović, ali i pozdravio novog predsjednika Zorana Milanovića. 

Čak ni bolna i ukočena leđa, zbog kojih je završio na operaciji, nisu ga udaljila od vjerne publike. Zenzaciju je Šarić tako snimao i iz bolesničkog kreveta. Brzo nam se oporavio i vratio u studio, samo malo ukočeniji.

Glazbeni nastup, koji je u posljednje vrijeme bio najzapaženiji u našioj regiji, također nije prošao bez Šarićevog komentara. To je naravno onaj Josipe Lisac na Milanovićevoj inauguraciji.

Ili ako ne želiš ići pojedinačno po svaku epizodu, pusti našu cijelu playlistu na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message