Obavijesti

Video

Komentari 12

Ivana (32) komentirala video svog poroda: 'Plačem od sreće'

Ivana (32) komentirala video svog poroda: 'Plačem od sreće'
1

Youtuberica Ivana Blažoti Mijoč komentirala je video koji je snimala za vrijeme poroda svog sina Lennoxa. Što joj je izmamilo osmijeh na lice, a što suze, ne propustite pogledati u videu

VIDEO

Za novi format na YouTube kanalu 24sata youtuberica Ivana Blažoti Mijoč komentirala je video porođaja svojeg sina Lennoxa. Ona je jedna od nekoliko žena u Hrvatskoj koje su se odvažile snimati rođenje djeteta. Cilj joj je bio olakšati porođaj svim budućim mamama. Dok je u studiju 24sata gledala jedan od najljepših trenutaka u životu, zaplakala je i naglasila kako joj nimalo nije žao što se ohrabrila to učiniti.

POGLEDAJTE NJEZINU REAKCIJU: 

Video je na svojem YouTube kanalu objavila nekoliko tjedana nakon porođaja jer se, kaže, bojala kako će njezina publika reagirati, odnosno hoće li shvatiti što je tim videom željela postići. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon što sam objavila snimke, dobila sam jako puno pozitivnih komentara. Nije mi nimalo žao - rekla je Ivana. Video trenutačno na YouTubeu ima više od 700.000 pregleda.

S njom je u bolnici cijelo vrijeme bio suprug Dražen. Pružao joj je podršku, a u nekim trenucima je bio nervozniji od nje. Mladu mamu je to posebno nasmijalo.

- Ovo je prvi put da gledam ove snimke. Baš mi je drago što sam se kroz cijeli porođaj šalila. Tako sam si sve olakšala - rekla je. Porođaj joj je, kaže, bio jako bolan. Epiduralna joj nije uspjela, ali rodila je u roku od četiri sata od dolaska u bolnicu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM BLAŽOTI MIJOČ:

- Ne mogu vam opisati taj trenutak kad vam prvi put stave dijete na prsa. I vi ga gledate i mislite si: ‘Bože, ovo je moje dijete’. I što sad? - rekla je Ivana i zaplakala. Sin sad ima 14 mjeseci. Nazvali su ga Lennox, a njezini fanovi su o tom imenu imali podijeljeno mišljenje.

- Zašto smo ga tako nazvali? To ime nam je bilo fora, drugačije je i može živjeti gdje god poželi u svijetu - objasnila je. Video njezine reakcije na porod pogledajte na YouTube kanalu 24sata.     

Pokretanje videa...

Ivana Blažoti Mijoč reagira na porod svog sina! 10:26
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang