Video

Komentari 12

Ivana (32) komentirala video svog poroda: 'Plačem od sreće'

Ivana (32) komentirala video svog poroda: 'Plačem od sreće'

Youtuberica Ivana Blažoti Mijoč komentirala je video koji je snimala za vrijeme poroda svog sina Lennoxa. Što joj je izmamilo osmijeh na lice, a što suze, ne propustite pogledati u videu

Za novi format na YouTube kanalu 24sata youtuberica Ivana Blažoti Mijoč komentirala je video porođaja svojeg sina Lennoxa. Ona je jedna od nekoliko žena u Hrvatskoj koje su se odvažile snimati rođenje djeteta. Cilj joj je bio olakšati porođaj svim budućim mamama. Dok je u studiju 24sata gledala jedan od najljepših trenutaka u životu, zaplakala je i naglasila kako joj nimalo nije žao što se ohrabrila to učiniti.

POGLEDAJTE NJEZINU REAKCIJU: 

Video je na svojem YouTube kanalu objavila nekoliko tjedana nakon porođaja jer se, kaže, bojala kako će njezina publika reagirati, odnosno hoće li shvatiti što je tim videom željela postići. 

- Nakon što sam objavila snimke, dobila sam jako puno pozitivnih komentara. Nije mi nimalo žao - rekla je Ivana. Video trenutačno na YouTubeu ima više od 700.000 pregleda.

S njom je u bolnici cijelo vrijeme bio suprug Dražen. Pružao joj je podršku, a u nekim trenucima je bio nervozniji od nje. Mladu mamu je to posebno nasmijalo.

- Ovo je prvi put da gledam ove snimke. Baš mi je drago što sam se kroz cijeli porođaj šalila. Tako sam si sve olakšala - rekla je. Porođaj joj je, kaže, bio jako bolan. Epiduralna joj nije uspjela, ali rodila je u roku od četiri sata od dolaska u bolnicu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM BLAŽOTI MIJOČ:

- Ne mogu vam opisati taj trenutak kad vam prvi put stave dijete na prsa. I vi ga gledate i mislite si: ‘Bože, ovo je moje dijete’. I što sad? - rekla je Ivana i zaplakala. Sin sad ima 14 mjeseci. Nazvali su ga Lennox, a njezini fanovi su o tom imenu imali podijeljeno mišljenje.

- Zašto smo ga tako nazvali? To ime nam je bilo fora, drugačije je i može živjeti gdje god poželi u svijetu - objasnila je. Video njezine reakcije na porod pogledajte na YouTube kanalu 24sata.