Obavijesti

Video

Komentari 113

Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana

Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana
4

Možda je većini 13 nesretan broj, ali fanovi serijala Zvijezde vrište bit će vrlo sretni s 13. epizodom u kojoj je gostovala poznata hrvatska navijačica Ivana Knoll

Aaa, ode banana, zavikala je Ivana Knoll u novom nastavku serijala u kojem poznati vrište kod najboljeg hrvatskog vozača Juraja Šebalja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U uvodnim krugovima ‘gosti’ staze u Novom Marofu razgovarali su o društvenim mrežama, ali i najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, nogometu. 

- Na Instagramu imam više muških pratitelja, to mi je nekako i logično - rekla je Ivana, a Juraj se nadovezao da joj on može prebaciti još svojih pratitelj koji vole automobile i brzinu.

Ivana je u hrvatskoj javnosti postala poznata na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je sve zaludila svojim fotografijama, a Juraja je najviše zanimalo je li na utakmice išla svojom voljom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

Pokretanje videa ...

- Naravno da jesam! Uslikali su me, ja sam bila u dobroj haljini i tako je sve krenulo - odgovorila je Ivana.

Juraju je otkrila kako nema najdraži klub za koji navija, ali zato ni jednu utakmicu ‘Vatrenih’ ne propušta, a često i pusti suzu kada igraju naši dečki. 

- Ako već moram odgovoriti na pitanje za koga navijam, cijela Hercegovina navija za Hajduk pa i ja - priznala je Ivana.

U izazovu je Ivana morala napraviti bananu split za Šebalja koji ju je brzom vožnjom, oštrim zavojima i driftanjem pokušao omesti u tome. I uspio je. Banane, sladoleda i šlaga je bilo svuda po autu, samo ne u posudi u kojoj je trebala biti. 

- Mislim da je sada Šebalj više vrištao od mene jer je banane split bilo posvuda - rezimirala je epizodu Ivana.

- Brza vožnja ju ne uzbuđuje previše, ali zato o nogometu ne znamo ništa, a banana split je na asfaltu - s podsmjehom je komentirao Juraj. 

Zapratite YouTube kanal 24sata, a serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede i uživajte u novim vožnjama.