Obavijesti

Video

Komentari 16

Jan Kerekeš otkrio inspektoru: 'Za moj rođendan smo usred predstave drmali po rakiji'...

Jan Kerekeš otkrio inspektoru: 'Za moj rođendan smo usred predstave drmali po rakiji'...

U novoj epizodi Poligrafa 24sata ORIĐIĐI produkcija i inspektor na 'aparat' su spojili zvijezdu Kerekesh showa - Jana Kerekeša. Njegove istine i laži pogledajte u petak u 12 sati na Youtube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO

Može li se živjeti samo od glume? Jeste li ikada pijani izveli neku predstavu? Je li vam se ikada svidjela neka kolegica na setu ili u predstavi? Jeste li ikada imali problema zbog spota za pjesmu 'Monster' u kojoj kritizirate Crkvu? Smatrate li da je Radimir Čačić izgubio dio glasova na lokalnim izborima zbog sukoba s vama? Je li istina da ste Avu Karabatić na društvenim mrežama nazvali kravom? Smatrate li se boljim pjevačem od Fabijana Pavla Medvešeka?, pitanja su koja smo pripremili za Jana Kerekeša, a on je čak četiri puta odgovorio lažno. Pogledajte na kojim je pitanjima 'pao'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SHOWA POLIGRAF: 

- Možda malo prefilozofski odgovor - inspektor je prekorio Jana već na prvom pitanju. No, Jan se na to samo nasmijao i nastavio dalje.

Na idućem pitanju priznao je da se ponekad na sceni nađe i kap alkohola umjesto vode.

- Glumice i kolegice iznenadile su me da se u čašama stvarno nalazila rakija... - priznao je inspektoru, no dok je odgovarao na pitanja bio je sasvim trijezan, iako je možda poželio drugačije jer inspektor je nastavio oštro i postavio pitanje o vezama s kolegicama.

- Usudio bih se reći da su to tinejdžerski osjećaji, možda čak i neka zaljubljenost - odgovorio je Jan gledajući u pod s baš tinejdžerskom sramežljivošću. 

Smijeha nije nestalo ni kada su se dotakli ozbiljnijih tema. Kerekeš je imao 'prste' i u politici, navodno je Radimir Čačić izgubio dio glasova na lokalnim izborima zbog sukoba s Janom.

- To je klasičan sukob malog čovjeka s nedodirljivim čovjekom - priznao je Jan s podsmijehom i malim prstom na usnici.

Kada se studio po četvrti zacrvenio Jan je priznao da ga prolaze trnci i da se znoji, ali naš poligraf ne laže. Pošteno se preznojio na pitanju smatra li da pjeva bolje od Fabijana Pavla Medvešeka.

- Fabijan je moj dobar prijatelj i kolega! - zbunio je poligraf Jana, a na jednom je pitanju bio u totalnoj nevjerici da je, čak, prstom uperio na sebe i bez glasa pitao 'JA!?'. Koje ga je pitanje iznenadilo i koliko je laži izgovorio pogledajte u petak u 12 na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu