Obavijesti

Video

Komentari 13

Jede se kavijar, pije se votka: U najskupljem restoranu u Moskvi gosti uživaju 24 sata na dan...

Jede se kavijar, pije se votka: U najskupljem restoranu u Moskvi gosti uživaju 24 sata na dan...
3

Serijal '24sata u Rusiji' došao je do samoga kraja. Ovoga puta odlučili smo se počastiti tradicionalnim ruskim kavijarom. A gdje je to najbolje nego u najskupljem ruskom restoranu...

VIDEO

Jedan od najskupljih moskovskih restorana "Puškin" je jedna od najpoznatijih institucija glavnog grada Rusije. On je već postao legenda. A ono što ga krasi je - njegovo radno vrijeme. Naime, 'Puškin' radi 24 sata dnevno i nudi ekskluzivna jela kao što je najskuplji crni kavijar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kavijar uvijek poslužujemo s vrhnjem i s različitim vrstama palačinki, a uz kavijar dolazi i tradicionalna ruska votka - objasnio nam je konobar koji nas je poslužio u ovom zanimljivom restoranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stoga Rusima nije problem pronaći mjesto u gradu gdje možete doručkovati s prijateljima, večerati u obiteljskom krugu, organizirati večeru ili tulum za rođendan. Ali pripremiti se da izdvojite puno novaca.

Cijena kavijara? Prava sitnica!

Sam jelovnik  je poput predrevolucionarnih novina. To je koncept restorana, koji živi u doba Puškina. Ovdje pokušavaju potpuno utjeloviti to vrijeme, kako u okruženju tako i u jelima.  Restoran ima veliku knjižnicu koja sadrži oko petnaest tisuća antikvarnih knjiga.. 

- Sve knjige je odabrao naš vlasnik. Najstarija knjiga koju imamo u našoj kolekciji zove se 'Mjeseci riječi' i datira iz 1680. - rekli su nam.

Zgrada restorana izgleda kao prava aristokratska  palača koja ima tri razine. Na prvoj je se nalazi ljekarna devetnaestog stoljeća, gdje nude rusku kuhinju. Tu su razne čaše, tikvice i antičke vage. 

Rusi votku piju sa kiselim krastavcem

Na drugoj razini je dvorana, koja se zove "Knjižnica". Ovdje ima puno globusa i teleskopa, kao i raznih publikacija. 

Na trećem katu nalazi se dvorana "Antresol".  Tu se nalazi balkon i ljetna terasa na krovu restorana. Postoje još dvije sobe. Jedan od njih, "Podrum", broji četrdeset ljudi, a VIP-sala se zove "Dimnjak". Svaka nudi svoj izvrstan meni, jela od kojih pripremaju najbolji moskovski kuhari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najskuplji restoran u Moskvi: Kavijar, bogataši i votka s krastavcem | 24sata u Rusiji 05:59

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković