Jede se kavijar, pije se votka: U najskupljem restoranu u Moskvi gosti uživaju 24 sata na dan... | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 13

Jede se kavijar, pije se votka: U najskupljem restoranu u Moskvi gosti uživaju 24 sata na dan...

Jede se kavijar, pije se votka: U najskupljem restoranu u Moskvi gosti uživaju 24 sata na dan...
3

Serijal '24sata u Rusiji' došao je do samoga kraja. Ovoga puta odlučili smo se počastiti tradicionalnim ruskim kavijarom. A gdje je to najbolje nego u najskupljem ruskom restoranu...

VIDEO

Jedan od najskupljih moskovskih restorana "Puškin" je jedna od najpoznatijih institucija glavnog grada Rusije. On je već postao legenda. A ono što ga krasi je - njegovo radno vrijeme. Naime, 'Puškin' radi 24 sata dnevno i nudi ekskluzivna jela kao što je najskuplji crni kavijar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kavijar uvijek poslužujemo s vrhnjem i s različitim vrstama palačinki, a uz kavijar dolazi i tradicionalna ruska votka - objasnio nam je konobar koji nas je poslužio u ovom zanimljivom restoranu.

Stoga Rusima nije problem pronaći mjesto u gradu gdje možete doručkovati s prijateljima, večerati u obiteljskom krugu, organizirati večeru ili tulum za rođendan. Ali pripremiti se da izdvojite puno novaca.

Cijena kavijara? Prava sitnica!

Sam jelovnik  je poput predrevolucionarnih novina. To je koncept restorana, koji živi u doba Puškina. Ovdje pokušavaju potpuno utjeloviti to vrijeme, kako u okruženju tako i u jelima.  Restoran ima veliku knjižnicu koja sadrži oko petnaest tisuća antikvarnih knjiga.. 

- Sve knjige je odabrao naš vlasnik. Najstarija knjiga koju imamo u našoj kolekciji zove se 'Mjeseci riječi' i datira iz 1680. - rekli su nam.

Zgrada restorana izgleda kao prava aristokratska  palača koja ima tri razine. Na prvoj je se nalazi ljekarna devetnaestog stoljeća, gdje nude rusku kuhinju. Tu su razne čaše, tikvice i antičke vage. 

Rusi votku piju sa kiselim krastavcem

Na drugoj razini je dvorana, koja se zove "Knjižnica". Ovdje ima puno globusa i teleskopa, kao i raznih publikacija. 

Na trećem katu nalazi se dvorana "Antresol".  Tu se nalazi balkon i ljetna terasa na krovu restorana. Postoje još dvije sobe. Jedan od njih, "Podrum", broji četrdeset ljudi, a VIP-sala se zove "Dimnjak". Svaka nudi svoj izvrstan meni, jela od kojih pripremaju najbolji moskovski kuhari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najskuplji restoran u Moskvi: Kavijar, bogataši i votka s krastavcem | 24sata u Rusiji 05:59

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura