Obavijesti

Video

Komentari 7

Kad želim van, mama mi ne da, a kad igram igrice tjera me van! Novi problemi u novoj epizodi

Kad želim van, mama mi ne da, a kad igram igrice tjera me van! Novi problemi u novoj epizodi
2

Klasičan problem djece je igranje vani. Kad su školske obaveze 'do grla' uvijek bi najradije bili vani i zaboravili sve u igri. Što na to kaže mama Mujesira? Pogledajte u novoj epizodi u petak u 12 na YouTube-u 24sata.

VIDEO

U novoj epizodi 'Života na Balkanu' gledamo još jedan klasičan sukob djece i njihovih roditelja. Mama Mujesira opet ima posla sa sinom Amirom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vrući dani već su stigli pa učenje postaje sve teže, a autor prvog vertikalnog serijala na 24sata, Sead Hrustanović, prisjetio nas je kako izgledaju sukobi s mamom oko igranja vani ili učenja za završetak škole. Uh, nema teže odluke!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sead Hrustanović je popularni TikToker rodom iz Bosne koji broji više od pola milijuna pratitelja. No, možemo ga smatrati pravim online zabavljačem jer svojim videima svakodnevno nasmijava i pratitelje na svom Facebook, Instagram i YouTube profilu, odnosno kanalu. 

- Za društvene mreže snimam malo duže od godinu dana. Prvi video sam objavio u prosincu 2020. godine, a prvi video na temu balkanske obitelji sam objavio u siječnju 2021. godine. Ideje dolaze iz svakodnevnih odnosa u obitelji, mahali i dijaspori i kada mislim da nemam više što da snimam jednostavno mi padne na pamet neka ideja, prijatelji se jave, sestre, zaručnica i ja to zapišem - objasnio nam je Sead.

Sead je na društvenim mrežama poznat pod pseudonimom Sead.hr. Trenutno živi i radi u Sloveniji, a od društvenih mreža je tek nedavno počeo zarađivati.

- Pregledi mi nisu toliko bitni. Snimam zato što volim, a ne da bih dobio nešto od toga. Meni je drago ako uspijem da nasmijem barem jednu osobu i uljepšam joj dan - kaže Sead.

Njegova posebnost je što samostalno snima i montira videe, te u jednom videu glumi i do četiri lika, odnosno člana obitelji. A tu su i susjede, iliti mahaluše koje 'snimaju' situacije u selu. 

- Jedne prilike sam snimao reklamu za neki brend s odjećom i htio sam snimiti neke tranzicije koje uključuju pet likova u jednom kadru. Snimao sam preko 45 minuta i na kraju shvatio da nisam pritisnuo da se snima. Sve sam morao ispočetka, a pošto se radilo o pet likova, morao sam sve opet mjeriti i presvlačiti se preko 10 puta… - ispričao nam je frustrirajuću anegdotu. 

Pogledajte video:

VIDEO

U prošloj epizodi gledali smo kako mama obasipava najmlađe dijete raznim zadacima jer najmlađa djeca u obitelji to mogu najbrže. Odvojite i ovog petka minutu svog vremena i pogledajte petu epizodu vertikalnog serijala 'Život na Balkanu'.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....