Video

Komentari 0

Kako zavesti zgodnu Mađaricu: 'Vi ste posebni! Dođite da vam pokažem vaše ljubavne zrake'

Kako zavesti zgodnu Mađaricu: 'Vi ste posebni! Dođite da vam pokažem vaše ljubavne zrake'

Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš u novom 'Kerekesh showu' - 'Mala škola lošeg zavođenja'. Serijal možete pratiti na YouTubeu i Videoteci 24sata svake nedjelje u 12 sati

Draga dojkinja, ja sam ponizni sluga vašega dojiteljstva. Baš bi mi bilo milo da sam baš ja taj mali drobni dojenček koji cica te vaše loptaste ventilčeke, rekao je slučajni prolaznik šumar Hamuliček kojega utjelovljuje Jan Kerekeš.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'MALE ŠKOLE LOŠEG ZAVOĐENJA': MAĐARICA

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s 'Kerekesh teatrom' na YouTube kanalu 24sata  i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu 'Mala škola lošeg zavođenja'. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočekivanijih metoda zavođenja, a u drugoj epizodi pogledajte što se dogodi kada muškarac u šumi naleti na atraktivnu Mađaricu.

- Sigurno vam se često dogodi da šetate šumom, nabodete se na kaktus i ugledate indijanski šator pored kojeg Mađarica dojkinja malog dojenčeta od poglavice četka bundu. Ako to nije privlačno, ne znamo što je - komentirao je Jan Kerekeš uoči nove epizode 'Male škole lošeg zavođenja'.

Šumar Hamuliček je dao sve od sebe kako bi svojim komplimentima pridobio dojkinju.

- Vi naprosto zračite! Dođite da vam pokažem kako vaše ljubavne zrake izlaze iz vas. Evo jedna je tu s lijeve strane gdje je jetra, a druga na desnoj strani, točno kod srca - izražajno je komentirao šumar pokazujući na dijelove tijela.

Nakon detaljnog pokazivanja 'ljubavnih zraka' koje izlaze iz grudi Mađarice, šumar je nastavio sa zavođenjem, ništa ne prepuštajući slučaju.

- Ja bi vama dao jednog medikamentlićeka. Razbolite se za mene prelijepa dojkinjo da vas mogu liječiti - dodao je.

Strastvenih komentara zasigurno nije falilo.

Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput ‘Vatre ivanjske’, ‘Zlatni dvori’, ‘Dar Mar’, ‘Bitange i princeze’ i mnogim drugim kako serijama, kao i dugometražnim filmovima, predstavama, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri zasigurno pamtite po seriji 'Bibin svijet' po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji 'Dar Mar', filmovima poput 'Metastaze' te brojnim kazališnim predstavama te sinkroniziranim filmovima. Jan nam je objasnio i kako su tekla snimanja.

POGLEDAJTE 2. SEZONU KEREKESH SHOWA: RIBICA I ŽABICA U AKCIJI

- Nije malo posla i nije jednostavno snimiti 12 videa i pritom paziti da budu jednako zanimljivi i duhoviti. Ana je profesionalka i bilo mi je stvarno zabavno opet snimati s njom. Ovo je zaista drugačije od svega što smo do sad radili i nekad je bilo stvarno teško snimiti scenu bez da puknemo od smijeha. Mi smo mala snimateljska ekipa koja uživa u svakoj sekundi snimanja i to se vidi u našim videima - komentirao je.

Ne propustite pogledati novu epizodu 'Kerekesh showa' s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentirajte jeste li se i sami ikada našli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.