Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dramatične snimke: Voda ušla u autobus, auto zapeo u lokvi...

Kiša koja se sručila na Zagreb uzrokovala je mnoge probleme diljem grada. Osim što su poplavile bolnice, fakulteti i garaže, na mnogim prometnicama stvorile su se neprohodne lokve vode

Foto: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

U Vukomerečkoj ulici u Zagrebu automobil je zapeo u velikoj lokvi vode. Čitatelj nam je poslao snimku na kojoj se vidi kako ulazi u vodu, misleći da će je lako proći, no u jednom trenutku staje i ne može više dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je tuča. Krenuli smo sa Slavonske ceste u Vukomerečku. Čekali smo da se auto osuši. Ljude sam upozoravao da će zapeti u vodi i da ne idu u nju, rekao nam je Patrik Puljević (25) koji je svemu svjedočio i snimio ove prizore.

Da ovo nije izoliran slučaj u Vukomerečkoj ulici potvrdio nam je i Josip Šagolj (21) koji je također snimio ulazak auta u vodu i njegov zastoj.

- Kad god padne malo veća kiša uvijek dođe do zastoja u prometu, a budevi uspore vožnju. Uvijek netko zapne. To je tako već 15-ak godina. I stanje traje sve dok vatrogasci ne dođu ili dok voda sama ne nestane, priča nam Josip koji je snimio i scenu u autobusu koji se napunio vodom dok je prolazio kroz ogromnu lokvu. Putnicima su noge bile u vodi, cijela unutrašnjost autobusa bila je poplavljena.

Message