Obavijesti

Video

Komentari 76

Kraljica TikToka Barbi Afrika ima novi hit: Naučite zaraznu koreografiju za pjesmu 'Vozi'

Kraljica TikToka Barbi Afrika ima novi hit: Naučite zaraznu koreografiju za pjesmu 'Vozi'

Bit će nešto najbrutalnije dosad, najavila je Barbi Afrika svoju novu pjesmu vozi. Ovu mladu studenticu iz Srbije na TikToku prati više od dva milijuna ljudi

VIDEO

Nakon više od 1500 prijava, četiri uzbudljive epizode i više od milijun pregleda na svim JoomBoosovim platformama, show “Videostar” bliži se megafinalu. Prvi regionalni talent show za tiktokere, snimljen u originalnoj produkciji JoomBoosa, oduševio je ludim izazovima, zabavnim zadacima, vrhunskom montažom, ali i trenutačno najpopularnijim TikTok licima u žiriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

U žiriju “Videostara” ove su godine bile najveće regionalne zvijezde, Uki Q, Sergej Pajić, Mimiermakeup i Barbi Afrika, a show su vodili joomboosovci Petra Dimić i Luciano Plazibat. Njih na TikToku prati više od deset milijuna fanova, a Barbi, osim angažmana u žiriju, danas izbacuje i novu stvar na JoomBoosu.

Pjesma “Vozi” prva je TikTok pjesma u regiji, a Barbi je ovo tek druga pjesma u karijeri nakon hita “Forica”. Zanimljiva priča oko “Forice” je ta da je upravo ona bila prekretnica u Barbinoj karijeri.

@barbiafrika

Izašle su nove slike na instagramu barbiafrika.official, želite večeras još?🥰🦋##fyp ##barbiafrika

♬ original sound - Petar Radivojevic101

- Nakon što sam snimila tu pjesmu i spot, sve je krenulo uzbrdo. To je tad bilo amaterski i nije bilo na razini onoga što danas snimam, ali je ta pjesma bila važna za moj put prema uspjehu - govori Barbi. Nova pjesma “Vozi” u produkciji JoomBoosa potpuno je snimljena u Beogradu, bit će nešto najbrutalnije dosad, a cijela je priča pozitiva u kombinaciji s modernim zvukom. Ovom pjesmom, ali i cijelim “Videostarom”, JoomBoos je još jedanput visoko podigao razinu kvalitete te pokazao da je uvijek prvi kad su u pitanju najhot trendovi.

POGLEDAJTE TIKTOK VIDEOSTAR:

- U svijetu, posebno Americi, na TikToku kreatori već rade mini-serijale, a slijedeći tržišne trendove, ušli smo u ovu JoomBoos reality priču. ‘Videostar’ smo počeli raditi prije nekoliko godina na YouTubeu, a sada imamo novu polazišnu točku - TikTok, ali i dalje mega i multichanell distribuciju. JoomBoos diše s trendovima i gotovo je nevjerojatno koliko je kreativnosti i agilnosti potrebno u produkcijskom timu da sadržaj prilagode različitim platformama.

- Klijenti su nas podržali u ovom iskoraku, a sada se spremamo za veliko finale koje će svi moći pratiti na svim JoomBoos kanalima - objasnio je Matej Lončarić, direktor video poslovanja i medijskih brendova JoomBoosa i Miss7.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Barbi Afrika - Vozi 02:45

Nedavno je u prodaju izašlo i proljetno izdanje časopisa JoomBoos Videostar, a lica s naslovnica su TikTok zvijezde Mimiermakeup, Sergej Pajić te Uki Q. Cijeli je časopis koncipiran kao specijalno TikTok izdanje te je “produžena ruka” cijeloj ovoj JoomBoos TikTok priči. Megafinale “Videostar”a očekuje vas početkom svibnja, a pjesmu “Vozi” već danas možete poslušati samo na JoomBoos kanalima. Uz to, JoomBoos ovog ljeta donosi spin-off i novu sezonu “Teinih dnevnika”, road trip, novi “Prank’d”, Top Influencer Awards i još pregršt uzbudljivih originalnih sadržaja!     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno