Obavijesti

Video

Komentari 0

Lada i Toni su kraljevi slastica! Rade figurice na torti iz bajke

Lada i Toni su kraljevi slastica! Rade figurice na torti iz bajke
2

Voditelj Dean Kotiga. Entuzijastični natjecatelji puni znanja i neznanja o kuhanju i pečenju. Strpljivi i stručni mentori-slastičari. Na YouTube kanalu 24sata gledajte novi kulinarski show 'Deserti od oka'

VIDEO

Slastičarstvom se bavim skoro deset godina. Uspjela sam objediniti svoje dvije velike ljubavi, potrebu za kreativnim izražavanjem i ljubav prema slasticama, rekla je Lada Osredečki, slastičarka mentorica u novom kulinarskom showu 'Deserti od oka'.

POGLEDAJTE URBEBESNU EPIZODU NOVOG SHOWA DESERTI OD OKA: DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Njezine torte, kao i torte kolege slastičara Antuna Kocijana, morat će iskopirati četvero kandidata, odnosno amatera slastičara. Nimalo lak zadatak, no mentori vjeruju kako će uspjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za izradu zahtjevnije torte potrebno je nekoliko dana, dekoracija se izrađuje u segmentima te je potrebno dosta vremena da se dijelovi osuše te se tek tada sklapa. Pečenje i filanje torte je najbrži dio kod izrade torte. Količina materijala je ovisna o veličini torte - rekla je Lada. Ona ima svoj obrt Llady Cakes, kao i drugi mentor/slastičar u showu - kolega Antun Kocijan iz Čakovca. 

- Rani počeci bavljenja slastičarstvom sežu i devet godina unatrag, dok se time ozbiljnije bavim posljednje četiri godine. Nikada nisam ni pomišljao da bi to moglo biti dio mog života, ali stjecanjem okolnosti došlo je do toga da sam ljubav prema kreativnosti i stvaranju uspio izraziti u slatkom svijetu torti - rekao je Antun. Oboje se slažu da savršenstvo u njihovom poslu ne postoji.

- Idealan slastičar ne postoji. Ono što čini dobrog slastičara su dobre radne navike, odgovornost prema poslu, želja za učenjem i napredovanjem - rekla je Lada, a Toni je na to dodao vrline poput organiziranosti i smirenosti. 

POGLEDAJTE NAJAVU SERIJALA 'DESERTI OD OKA': 

Lada je ljubiteljica kremastih slastica poput kolača tiramisu i kremšnite, a Toniju je najdraža uvijek ona slastica koja ima najviše čokolade. 

Vesele se početku prve sezone slastičarskog showa 'Deserti od oka'.

- Volim izazove i vjerojatno si nikada ne bih oprostio da se nisam okušao u tome. Sama ideja showa mi je bila fenomenalna, a s kolegicom Ladom, koja je jako uspješna i spretna u svome poslu, suradnja je bila i više nego odlična - rekao je Toni. 

Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i gledajte novi show 'Deserti od oka'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:10

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang