Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Lana Jurčević upala na zaruke: 'Samo da Ivor ne odustane...'

Lana Jurčević u dnevni boravak obitelji Dončević iz Bjelovara ušla je pjevajući pjesmu 'Prava ljubav'. Primila je Ivora i Anu za ruke, a prijatelji i obitelj su ih zbunjeno gledali. A onda je Ivor kleknuo...

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
57 komentara

Trta me. Baš me jako trta, ponavljala je pjevačica Lana Jurčević prije nego što je ušla u kuću obitelji Dončević iz Bjelovara. Tamo je Ivora Dončevića (22) očekivao jedan od najvažnijih trenutaka u životu. Odlučio je zaprositi svoju ljubav, Anu (22), s kojom je u vezi već četiri godine. 

Kako bi trenutak učinio još posebnijim, njihov kum Tibor Valinčić (22), prijavio ih je za iznenađenje Lane Jurčević. Ona je početkom prosinca pozvala fanove: Pošalji najbolju prijavu i pjevat ću ti doma!

POGLEDAJTE VIDEO:

Cijela obitelj okupila se u dnevnom boravku, a imali su i neočekivanog gosta - Lanu. Nekoliko trenutaka svi su bili zbunjeni kad su je vidjeli, a onda je Lana zapjevala jednu od svojih najromantičnijih pjesama, Pravu ljubav. Na tu su se pjesmu Ana i Ivor prvi puta poljubili, a Ana je istovremeno i veliki obožavatelj Lane. 

Kaži da si mene čekala. I kaži kako ovog puta nema roka trajanja jer prava ljubav nije potrošna. Zaorilo se u obiteljskom domu Dončevića. Svi su bili u nevjerici. Što Lana ovdje radi i zašto pjeva 'Pravu ljubav'?! Ana Mikulić (22), Ivorova djevojka, bila je najviše u šoku. Ništa joj nije bilo jasno. Smijala se, ali pogledavala po sobi čekajući još nešto. Neku Laninu riječ i objašnjenje. I to je ubrzo stiglo.

Ivor je izvadio kutijicu iz džepa.

- Pripremio sam govor, ali sad ne mogu izgovoriti. Tresem se i odmah ću prijeći na stvar - govorio je Ivor dok je klečao pred svojom budućom ženom.

- Ana, hoćeš li se udati za mene - pitao ju je.

- Daaaa! - pohrlila mu je u zagrljaj i srušila ga od siline kojom se zaletjela. 

Iako se sve činilo kratko, Lana i kum su se pošteno izmučili da bi sve ispalo ovako savršeno. 

- Lana bi bila savršen poklon iznenađenja za njih jer zasigurno to nikada ne bi očekivali i bio bi im ‘san svih snova’. Pogotovo zato što moj prijatelj planira zaprositi svoju djevojku na njihovoj obljetnici - napisao je u prijavi početkom prosinca Tibor, budući kum. 

Nakon nekoliko dana, javila mu se Lana i rekla kako je on jedan od sretnika. Obavijestio je Ivora i sad je još samo trebalo organizirati 'feštu'. Dečkima to nije bio problem i u nekoliko dana je sve bilo spremno. Okupili su prijatelje i obitelj i rekli kako se radi o blagdanskom slavlju. 

lana | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Lana, Ivor i Tibor našli su se na parkiralištu srednjoškolskog centra u Bjelovaru u 22 sata. 

- Čekaj, ti si ovo sve zakuhao - pitala je Lana Tibora.

- Da, ovo sve je moja krivica - rekao je sa smiješkom na licu.

Od svih su skrivali ono što će se dogoditi u sljedećih pola sata.  

- Tata, hvata li vas panika - Lana je bila direktna, a Davor je odgovorio kako više i ne, no crvenilo u licu govorilo je nešto drugo.

Ekipa je Lani ekskluzivno pokazala zaručnički prsten, što je pjevačicu još više prestrašilo

POGLEDAJTE VIDEO:

lana | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Što se još događalo kod Dončevića, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message