Leo Jurešić bori se s dijabetesom i izrađuje slastice koje oduzimaju dah... | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 5

Leo Jurešić bori se s dijabetesom i izrađuje slastice koje oduzimaju dah...

Leo Jurešić bori se s dijabetesom i izrađuje slastice koje oduzimaju dah...
4

Natjecatelj ‘Masterchefa‘ Leo Jurešić u Velikom Intervjuu otkriva koliko mu se život promijenio nakon izlaska iz showa te kakve poruke prima od obožavateljica. Video pogledajte na Youtube kanalu i Videoteci 24 sata...

VIDEO

Riječanin Leo Jurešić bio je najmlađi među 21 kandidatom, mnogi su komentirali njegovu kreativnost i izvrsno poznavanje kulinarskih tehnika. Iako je dijabetičar, najviše voli pripremati deserte te uskoro planira otvoriti svoju slastičarnu.

-To me najviše privlači. Ponude mi sada stižu sa svih strana, ali mislim da ću sada posvetiti više vremena učenju jer znam koliko je učenje važno - govori Leo.

Zagreb: Natjecatelj u Masterchefu Leo Jurešić

U emisiju Nove TV, koju je pratio još od prve sezone, prijavila ga je prijateljica Monika Dejanović jer su tijekom lockdowna stalno nešto kuhali.

- Nisam se pripremao, niti sam znao kakvi će biti zadaci pa se nisam mogao pripremiti za show. Pokušao sam se što više uživati i kuhati spontano. Čim bih vidio namirnice ispod kutije iznenađenja, znao sam kako ću ih iskombinirati. Teško mi je bilo kad je došla veganska kutija, tada nisam imao ideju, što da napravim s time - objasnio je Leo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Juresic (@leo_juresic)

Najdraži izazov mu je bio zadnji timski izazov, a najteži onaj na kojem je ispao.

- Mogu reći da nisam bio dovoljno koncentracijski prisutan i fokusiran pa više iz tog razloga - komentira Leo.

Leo je rekao da stres testovi znaju biti poprilično zahtjevni te misli da je jako bitno ostati 'miran u glavi ako želiš što bolje replicirati jelo'.

Drago mu je da su ga kolege vidjele kao pobjednika, 'to mi je u svakom slučaju jako lijepo za čuti, no, nažalost, nisam uspio to ostvariti'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Juresic (@leo_juresic)

- Kada su se kamere ugasile, mi smo se svi skupa družili i razmjenjivali neke svoje ideje međusobno. Bio sam dobar sa svima, ali mnogo vremena sam provodio s Lucijom Davidović , Lucijom Kerečin, Majom Jalšovec, Lukom Piasevolijem i Markom Kolakom - govori Leo u Velikom intervjuu.

Nisam očekivao takvu podršku okoline. Svi su me zvali nakon što je emitirana epizoda. “Od samog početka bio sam svoj, došao sam tamo samo radi kuhanja, fokusirao se isključivo na kuhanje i trudio sam se biti sa svima dobar”, ispričao je.

Lea je kuhanje počelo privlačiti u osnovnoj školi. Uvijek je pomagao mami, volio kuhati za obitelj i prijatelje. “Prijateljima uvijek pripremam takozvani “comfort food”, a volimo i fast food. U intervjuu je ispričao da mu je u trećem razredu osnovne škole dijagnosticiran dijabetes tipa 1. 

“Jako sam bio žedan, mršavio sam i preznojavao sam se. Treba izbjegavati stres, pa moji roditelji nisu bili sretni kad sam im rekao da idem u MasterChef, ali sam uspio savladati emocije, samo sam se rasplakao na kraju”, priznaje Leo. 

Zagreb: Natjecatelj u Masterchefu Leo Jurešić

Zasad nije u vezi, no priznaje da mu djevojke često pišu na društvenim mrežama, a znaju i prilaziti na cesti. “Najviše su mi prilazili nakon MasterChefa, puno sam se slikao, bilo mi je neobično”. 

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata te uživajte u sadržaju na našim društvenim mrežama TikTok-u, Instagram-u i Facebook-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'
MARIA GRIGORYAN VUČKOVIĆ

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'

Voditeljica serijala 'Tko je kriv?', koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Maria Grigoryan Vučković snimila je trenutak udara munje u terasu. Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma, napisala je

'Postizanje apsolutne sigurnosti od kibernetičkih napada je gotovo pa nemoguće...'
KVAKA24

'Postizanje apsolutne sigurnosti od kibernetičkih napada je gotovo pa nemoguće...'

Sigurnost na internetu jedna je od ključnih stvari u zaštiti poslovanja. Zbog sve većeg broja prijetnji i ugroza, prevencija sigurnosnih propusta postaje osnova sigurnog rada. Pogledajte panel o tome s Kvaka24 konferencije
Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...
UPOZNAJTE MINI-VATRENE

Možete li ih prepoznati? Danas su junaci, a krenuli su u GOŠK-u, Adriaticu, Jedinstvu, ZET-u...

Neki su bili mirni kao djeca, drugi su jedva čekali izvesti psinu, a neki su, nažalost, morali kao klinci proživjeti strahote rata. Obožavali su nogomet kao djeca, a sada nas predstavljaju na Euru. Upoznajte 'mini vatrene'!