Video

Komentari 26

Lidija Bačić otkrila da je snimila spot s Nevenom Ciganovićem!

Lidija Bačić otkrila da je snimila spot s Nevenom Ciganovićem!

Pjevačica Lidija Bačić nam je u Velikom intervjuu otkrila koji spot joj je najdraži, kako je njezina obitelj reagirala na njezin kalendar, te čega se boji najviše na svijetu.

Lijepih fotografija iz Lidijina života nikada ne nedostaje, pa tako pjevačica svake godine napravi kalendar sa svojim fotografijama. Njezina obitelj podržava Lidiju u svemu pa tako i u ovom poslu.

POGLEDAJTE VIDEO:

“Naučila sam što je show business. Na samom početku bila sam mlada, a s vremenom sam dobila samopouzdanje. Odlučila sam pokazati tko sam”, govori nam Lidija te dodaje da najveći problem oko njezine reputacije su mediji:

"Izlazim u haljini, pa svi napišu “golišava Lidija, ali moja obitelj sve razumije i nikad me ne osuđuje”, govori pjevačica.

Danas Lidija ima mnoštvo uspješnih fan stranica na društvenim mrežama, svi njezini prijatelje su je mjesecima pitali, tko vodi te stranice, na što Lidija nije znala odgovoriti, dok nije došla u Slavoniju.

Gosti u studiju 24sata za nogometnu utakmicu Hrvatska -Maroko

“Došao je jedan dečko s roditeljima. Imao je 18 godina i zvao se Noa. Rekao je da on sam vodi moje fan stranice, koje imaju milijune pregleda. Svaka mu čast, uvijek mu odgovaram na poruke i podržavam.”

Pjevačica je otkrila da je nedavno snimila spot s Nevenom Ciganovićem, koji izlazi na proljeće, a zvat će se “Skini to” ili “Obuci to”. “To će biti jako zanimljiv spot, jer je Neven jako zanimljiv, a i ja sam zanimljiva”, kaže Lidija i dodaje da nas 2023. čeka nova latino pjesma u njezinoj izvedbi.

Otkrila nam je da joj je najteži spot za snimiti bio “3 minute”, jer se snimao u visokoj travi. “Tko god mene zna, zna da ja mrzim biti u prirodi, jer rasmišljam samo o kukcima. Taj dan sam se toliko puno nasprejala, sigurno nekoliko bočica spreja protiv kukca, da sam se morala deset puta otuširati nakon snimanja”.

Ispričala je kako je bilo sa Šebaljem u emisiji “Zvijezde vrište”. Došla je na snimanje u štiklama pa ju je Jura tražio da skine štikle i vozi bosa:

“Nisam pristala na to. Bilo mi je super u štiklama, jer nisam bila potpuno van kontrole. I bila sam najbolja. Šebalj je čak zvao svog prijatelja vozača i rekao mu je da sam bila najbolja”, zaključila je Lidija.

Gosti u studiju 24sata za nogometnu utakmicu Hrvatska -Maroko

U slobodno vrijeme Lidija uživa u druženju s prijateljima, dobroj večeri, pije kave, gleda filmove, te putuje. Koristi svaku priliku da posjeti svoju obitelj u Dalmaciji. Voli kuhati, ali nikad ne koristi senf jer ga mrzi čak u marinadi. Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata te na Videoteci 24sata.