Obavijesti

Video

Komentari 58

Lille, Nives ili Mirta? Fashion Guru je izabrao najbolji dekolte

Lille, Nives ili Mirta? Fashion Guru je izabrao najbolji dekolte

Serijal Fashion Buzz pratite ekskluzivno na YouTubeu kanalu 24sata. U drugoj epizodi Boris Banović osvrnuo se na najbolja poprsja balkanske estrade

Boris Banović, poznat showbiz svijetu kao Fashion Guru domaćin je novog YouTube serijala Fashion Buzz na kanalu 24 sata. Na 'meti' britkog jezika ovog tjedna su se našla bujna poprsja balkanskih pripadnica ljepšeg spola. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj epizodi osvrnuo se na delkotee pjevačica Nives Celzijus, Lidije Bačić, Jelene Karleuše te starlete Soraje i novinarke Mirte Šurjak. 

- Uz ovakve atribute nije potrebno znati jednu njezinu pjesmu - rekao je Fashion Guru kada je komentirao poprsje popularne Dalmatinke Lille.

Oštrom oku našeg Borisa nije promaknula ni Nives, a svojom linijom na Instagramu oduševljava svoje fanove i Mirta Šurjak.

Iako, kako kaže Fashion Guru, Mirta Šurjak svoj seksepil koristi pažljivo, i ona je zauzela mjesto na ljestvici top pet poprsja.

Kako izgleda popis Borisa Banovića i koja mjesta su ove dame zauzele provjerite u videu i doznajte što je još britki komentator rekao za Jelenu Karleušu i Soraju.

Pretplatite se na YouTube kanal 24 sata i pratite novi serijal Fashion Buzz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

00:31