Obavijesti

Video

Komentari 26

Lille 'skinula' hitove 'uraganki' i Stojana pa priznala: Razmišljam da snimim album covera...

Lille 'skinula' hitove 'uraganki' i Stojana pa priznala: Razmišljam da snimim album covera...

Nakon što je snimila covere poznatih pjesama Jasona Derula, Alicie Keys i Olivera u 24sata Oriđiđi produkciji, Lille je prvi put otpjevala pjesme MC Stojana i seksi 'uraganki' s JoomBoos youtuberom Marcom Cuccurinom

VIDEO

Bilo je jako zabavno na snimanju s Marcom, super je dečko. A pjesme iz mashupa nam nisu bile naporne. Najmanji je problem naučiti pjesmu, pogotovo kad nisu u pitanju prezahtjevni vokali niti melodije. Moram priznati da mi je dosad najveći i jedini pravi izazov ipak bio Oliver i tu sam pokazala sve – kaže Lidija Bačić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako joj je ovo bio prvi cover mashup s jednim youtuberom, publika je na 24sata YouTube kanalu već navikla na njene zabavne, emotivne i dirljive obrade. Posljednja koju je snimila je obrada balade 'Dođi' Parnog Valjka.

- Sad me već mnogi nagovaraju da snimim i album covera, ali trenutno sam fokusirana na svoj novi autorski album koji izlazi ovog ljeta. Pa ćemo nakon toga vidjeti – priznaje.

Za Marca, koji je na svom kanalu već snimio obrade hitova Senidah, Jala Brata i drugih balkanskih zvijezda, Lidija kaže da je odličan i da će u budućnosti uz vježbu postati još bolji pjevač.

- Marco je jako dobar i može pjevati, jedino što mu još nedostaje je malo iskustva, ali to ide s godinama. Sve u svemu, Marco je super. Njemu je, kaže, bila čast otpjevati nešto s Lidijom, koju jako cijeni i kao glazbenicu i kao osobu. 

- Lidija je, prije svega, jedna totalno opuštena i pristupačna žena. A što se njenog pjevanja tiče, nemam što drugo reći nego da je genijalna. Ima nevjerojatne vokalne sposobnosti i rado slušam njene pjesme. Bez problema izvodi sve, od balada do modernih zvukova. Slušao sam i njene obrade na YouTube kanalu 24sata i najdraža mi je definitivno 'Savage Love' od Derula - kaže Marco.

POSLUŠAJTE LIDIJIN COVER PJESME 'SAVAGE LOVE':

Lidija, osim covera, trenutno radi na teaser pjesmi novog albuma i kaže da će to biti podosta drugačije od onoga što je radila dosad.

- Nova pjesma će biti zapravo najava novog ljetnog albuma, a zasad vam mogu otkriti tek da će biti nešto neočekivano i plesno. Prije te pjesme planiram izbaciti još dvije preostale pjesme s albuma 'Revolucija', pa ćemo time zaokružiti svih 17 pjesama s te ploče popratnim spotovima. Samo rad, pozitiva i stvaranje, to je najbolji recept u trenutnoj situaciji – zaključuje Lille.

 Mashup Lidije i Marca možete pogledati i poslušati na JoomBoos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'
24 PITANJA

Reper Corona koji će nastupiti u Areni Zagreb: 'Ovo će biti jedan od najvećih nastupa u karijeri'

Reper Corona otkrio nam je kako je njegova suradnja s Rimskim bazirana prvenstvu i da uskoro izbacuju zajednički album. Otkrio nam je i detalje o privatnom i poslovnom životu. Pogledajte 24 pitanja na YT kanalu 24sata

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin