Obavijesti

Video

Komentari 17

Ljupka Gojić Mikić: 'Romantika u mojem braku je kad Mika i ja sami bez curica odemo na kavu'

Ljupka Gojić Mikić: 'Romantika u mojem braku je kad Mika i  ja sami bez curica odemo na kavu'
6

Bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić odgovorila je na naša 24 pitanja koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata. Rapričala se o svojim kćerima, odnosu s mužem i poslovnim pothvatima

VIDEO

Moj radni dan je vrlo užurban. Kreće u šest ujutro, a završava u 20:30 sati kad legnem zajedno s djecom. Oba posla su u kvartu pa jurim tamo-vamo. A kakva sam šefica? To bi trebali pitati ljude koje rade sa mnom, ali mislim da sam pravedna, rekla je Ljupka Gojić Mikić (37). Vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie, modnog brenda Jolie Petite i majka tri djevojčice odgovorila je na naša 24 pitanja. Raspričala se o početku karijere, odlasku iz Hrvatske sa 13 godina te poslovima koje je pokrenula sa svojim mužem Mihaelom Mikićem. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LJUPKOM GOJIĆ MIKIĆ: 

- Nekad izdržim dva dana da ne pojedem slasticu, ali većinom svaki dan pojedem neki kolač. Ako ću uspoređivati od prije tri godine, to se i vidi na mojoj kilaži. Imam sigurno šest do sedam kilograma više - rekla je Ljupka o svojem najnovijem biznisu koji je osvojio Zagrepčane - slastičarnici. Osobno je više ljubiteljica voćnih kolača nego čokoladnih, no kaže kako je loša u pripremi slastica iako obožava kuhati. 

- U danu uvijek nađem vremena za sebe - pet minuta dok perem zube - našalila se. Njezina svakodnevica su tri kćeri, najstarija ima deset, a najmlađa dvije i pol godine. 

- Srednja kći Mila najviše sliči na mene jer je jako tvrdoglava. No, sve tri su različite, ovisi kako će koju uhvatiti pubertet. Kod starije već vidim da je lovi pubertet. To je dio odrastanja i moram se oboružati strpljenjem - rekla je. Nedavno su s mamom sudjelovale su u kampanji za obiteljski modni brend Jolie Petit.

- Uvijek ih pitam žele li one to jer ih ne želim tjerati na nešto što one ne žele, ali budući da su tako otvorene, sve im je zanimljivo. Gledaju mene cijeli život pa im je to došlo prirodno. Na kraju su uživale u tome - rekla je. No djevojčice jako dugo nisu znale što im je mama radila. 

- Nikad o tome nisam pričala, one su odrastale u Japanu i tamo je zvijezda bio tata. Njega su tražili autogram i zaustavljali ga na ulici. Jednom se dogodilo na odmoru u Hrvatskoj da su me neke curice tražile da se slikamo, a njima nije bilo jasno zašto. I onda im je njihov tata sve objasnio jer ja nisam znala što bi im rekla. To je meni posao čitav život i ne gledam na to kao na nešto specijalno, to su sve poslovi koje smo mi izabrali ili su oni nas izabrali - objasnila je. Sa suprugom Mikom je 20 godina, upoznali su se kao klinci, no šest godina su zbog karijera živjeli razdvojeno, svatko na svojoj strani svijeta.

- U našoj vezi nikad nije bilo brodoloma. To je normalan brak. Ima svađa, razgovora, rješavanja problema. Mi smo sasvim jedan normalan par s djecom. Negdje se nekad složimo, negdje nekad ne. Nema nikakvih velikih problema - rekla je. Kaže kako nisu romantični tipovi te da ne vole iznenađenja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ljupka Gojić Mikić u 24 pitanja 16:28

- I kad imaš troje djece romantika ti je kad ih pošalješ dedi i baki kako bi nas dvoje malo bili sami - našalila se. Zbog njegovog nogometa devet godina su živjeli u Hirošimi u Japanu te kaže kako su u tom gradu kao obitelj najviše naučili. 

- Meni nije bilo čudno što sam ja ostala živjeti u Japanu zato što je to Japan već zato što je moja karijera odjednom stala. Japan je jedno od mojih najvećih i najljepših iskustava. Tamo su mi djeca odrastala. Pamtim ga kao jedno posebno mjesto - rekla je. 

U karijeri joj se nudila prilika da glumi u hollywoodskom filmu 'Simone' s Al Pacinom, ali je to odbila. 

- Teški sam profesionalac i radim stvari za koje sam sigurna da ću ih odraditi do kraja. I da će ljudi oko mene biti zadovoljni s tim. U modelingu sam bila sigurna da sam dobra, da ne mogu zeznuti ekipu. Počela sam razmišljati 'ne mogu dati sve od sebe, bolje da odbijem', makar su mi otpočetka moje karijere govorili da bih bila bolja glumica nego model. Nije mi žao, to mi je jedna od zanimljivih priča - rekla je. Komentirala je i svoj status modne ikone te jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. 

- Meni je odijevanje u krvi. Ne moram se nigdje pojaviti, ja se sredim ili ne sredim za sebe i nekako kad si u svijetu mode čitav život onda ti to dođe nekako prirodno. Pratim trendove jer mi je to prirodno, esteta sam, od uređenja do odjeće, to je moj život. Ne radim to s ciljem.  Što se tiče make-upa i kose, dokle god to prirodno dobro izgleda, držat ću se toga jer ne volim ni biti presređena - rekla je. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode