Obavijesti

Video

Komentari 1

Lovre Kalinić: 'U svlačionici je uvijek cirkus i veselo kada Vida i Subašić bacaju svoje fore...'

Lovre Kalinić: 'U svlačionici je uvijek cirkus i veselo kada Vida i Subašić bacaju svoje fore...'
3

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovre Kalinić odgovorio je na 24 pitanja. Otkrio nam je detalje iz Rusije te što očekuje od nogometa u vremenu poslije korone, ali i koji mu je najveći kiks u karijeri

VIDEO

Nogomet neće još uvijek biti kakav je bio, u normalnim nekim okolnostima, ali to će sve doći na svoje. Nogomet će se igrati i dalje. Zbog korone sam mogao provesti puno više vremena sa ženom i malenom kćeri. To mi je bilo odlično, rekao nam je Lovre Kalinić, hrvatski golman i trenutni član Toulousea.

POGLEDAJTE VIDEO:

U svom prvom nastupu za reprezentaciju igrao je protiv Lea Messija koji mu je uspio zabiti gol. Evo kako danas gleda na taj trenutak.

- To mi je bila jedna značajna utakmica. Stati pored takvog igrača u liniju je san. Tada smo mu dopustili da zabije gol iz penala pošto iz igre nije bilo moguće - kaže Lovre, bivši igrač, a danas najveći navijač Hajduka.

- Najdraža uspomena iz Hajduka mi je osvajanje Hrvatskog kupa protiv Lokomotive. Nažalost, to je i zadnji trofej koji smo osvojili, a najdraža utakmica ona na Poljudu protiv Dnipra - kaže Lovre koji je potvrdio da bi se možda htio vratiti u Hajduk pred kraj svoje karijere.

Uzor našem Lovri je talijanska legenda Gianluigi Buffon, a kada su u pitanju golmanski treneri to je svakako Tonči Gabrić.

- Nakon što mi je propao transfer u Aston Villu rekao mi je ‘Tko zna zašto je to dobro?’ i ta poruka mi je ostala za cijeli život - sretno se prisjeća Lovre koji svoju ljubav prema Splitu ne može sakriti.

- Split ima to ludilo, a i svaka pjesma Torcide mi je lijepa, svaka te takne - objašnjava Kalinić koji je u Rusiji 2018. godine nastupao za Hrvatsku i sudjelovao u povijesnom osvajanju srebra braneći protiv Islanda u zadnjoj utakmici grupne faze.

- Kada su krenule pripreme nisam bio baš nešto oduševljen, ali kada smo krenuli put Rusije stvorila mi se ta slika da bi mogli otići daleko - kaže naš golman i potvrđuje da su za dobru atmosferu uvijek bili zaslužni Subašić i Vida.

- Svi igrači koji su se oprostili od reprezentativnog dresa su jako puno dali reprezentaciji. Sa Subom sam bio najbliži pa mi je za njega najviše žao što se oprostio - priča nam Lovre i objašnjava ulogu Luke Modrića na putu do srebra.

- Luka nas je vodio na tom turniru i mislim da je pokazao da je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, a to se potvrdilo osvajanjem Zlatne lopte - zaključuje Lovre.

Koji mu je najveći kiks u karijeri te koga smatra za najveće Hajdukove legende kao i sve ostale zanimljivosti pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

Lovre Kalinić: 'Kada smo krenuli prema Rusiji shvatio sam da bi mogli postići veliki rezulatat...' 08:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'
TKO JE KRIV?

Juraj Šebalj: 'Ovo te neće naučiti autoškola, recite mi profesore: Tko ima prednost?'

Nova epizoda Tko je kriv? donijela nam je tri zanimljive situacije s višetračnih prometnica te kako se vozači snalaze u njima kada dođe do problema. Pogledajte što kažu Jura i profesor...

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić