Obavijesti

Video

Komentari 2

Mario Valentić: 'Došao sam na audiciju 'Zabranjene ljubavi' biciklom, htio sam biti statist'

Mario Valentić: 'Došao sam na audiciju 'Zabranjene ljubavi' biciklom, htio sam biti statist'

Glumac, model, bivši Mister Hrvatske i fitness trener, Mario Valentić, prisjetio se svoje uloge u 'Zabranjenoj ljubavi'. Ispričao je kako mu danas izgledaju dani i podijelio fitness savjete. Pogledajte u videu na YouTubeu

VIDEO

Prije 19 godina u Hrvatskoj se počela prikazivati jedna od prvih domaćih sapunica - 'Zabranjena ljubav'. Serija je pratila ljubav brata i sestre blizanaca, razdvojenih pri rođenju, a jedan od glumaca koji je 'zaludio' domaću publiku je i Mario Valentić

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako je već bio poznato lice jer je osvojio titulu Mistera Hrvatske 2003., uloga Petrinog zločestog polubrata Borne proslavila je Marija Valentića. Nakon nje gledali smo ga u 'Nad lipom 35', 'Plesu sa zvijezdama', 'Bogu iza Nogu', 'Na granici' i drugim serijama. Danas je licencirani trener i influencer. Upravo o tome pričao je u Velikom intervjuu u kojem je otkrio i tajnu svog uspjeha.

- Mnogi su mislili da sam ulogu u seriji dobio radi zvanja 'Mister Hrvatske', ali to nije istina. Cijela produkcija je bila u Njemačkoj, oni nisu znali, tek kasnije, kad sam već dobio ulogu, iskoristili su za PR serije. Meni je to isto dobro došlo tada - prisjeća se Mario.

Zagreb: Mario Valenti?

Otkrio je da nije očekivao da će dobiti ulogu u 'Zabranjenoj ljubavi', dolazio na kasting s mislima da će možda uspjeti biti statist.

- Svi smo bili 'naturšici', nitko nije imao formalno glumačko obrazovanje, to je bila strategija produkcije, uzeti mlade talentirane ljude - rekao je Mario.

Prisjetio se da je došao na audiciju biciklom i da je glumio u sceni s glumicom Sanjom Vejnović, koja je kasnije glumila njegovu majku.

Zagreb: Poznati na reviji ELFS-a

Danas je otac dvoje djece i trener, u slobodno vrijeme nimalo ne miruje. Puno se bavi sportom, neovisno o tome, gdje se nalazi. Za njega su konzistentnost i kontinuiranost jako bitni.

- To je razlog moje dobre forme, 20 godina svaki dan sam aktivan... Ali ja bih rekao da ja to živim i kad se ugase sve kamere, ja to živim i živio sam takav život i prije negoli sam ušao u glum i manekenstvo nekada - ispričao je Mario.

Pogledajte cijeli intervju na YouTube kanalu 24sata i Videoteci 24sata. Pratite cijelu Oriđiđi produkciju i na TikToku, Instagramu, Facebooku i LinkedInu. 

Pogledajte video: 

Pokretanje videa...

Reakcija na Zabranjenu ljubav 10:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana