Obavijesti

Video

Komentari 30

Milica Todorović 'vrištala od smijeha' i pjevala sa Šebaljem: 'Ovo nikada nisam doživjela!'

Milica Todorović 'vrištala od smijeha' i pjevala sa Šebaljem: 'Ovo nikada nisam doživjela!'

Zvijezde su vrištale u Hrvatskoj, a sada vrište i u regiji, točnije na NAVAK stazi pored Beograda. A kako vrišti poznata srpska pjevačica Milica Todorović, pogledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata!

VIDEO

Imam auto. Mercedes A klasu, ali ne vozim jer me strah kad sam sama u autu da mi se nešto ne dogodi, odmah u startu priznala je popularna srpska pjevačica Milica Todorović voditelju serijala 'Zvijezde vrište' Juraju Šebalju.

- Dakle, kad nisi sama ne voziš. Tko vozi kad si sama!? - pitao je Šebalj. 

Njegovo znanstveno pitanje zbunilo je Milicu i tu je počeo smijeh.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom. U prvoj epizodi, ugostio je youtubera Kimi's Lifem, a sada i popularnu pjevačicu. Svake srijede, očekuje vas vožnja s regionalnim zvijezdama, a sve možete pratiti na Youtube kanalu i Videoteci 24sata svaku srijedu točno u 12 sati. 

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA VOŽNJA S KIMIJEM: 

Milica Todorović uživala je u adrenalinu driftanja, a i sama je priznala da nikada ništa slično nije doživjela. Nije se mogla prestati smijati, a u jednom trenutku je i zapjevala svoj najveći hit 'Tri čaše'.

- Jaooo, što je ovo dobro. Ovo je vrh, nikada ovako nešto nisam doživjela - ponavljala je Milica koja se od uzbuđenja nije mogla suzdržati od smijeha, a Šebalj je 'plesao' stazom i uživao u njezinim reakcijama.

No, smijeh je kratko prestao kad ju je Juraj pitao želi li glumiti čunj. Izašla je iz auta, stala na sredinu staze sa čunjem na glavi, a Šebalj je vješto driftao oko nje.

Nakon toga zamijenili su uloge i Milica je sjela za volan. Brzo je pohvatala tehnike driftanja iako su 'malo završili u livadici', a Šebalj ju je pohvalio da drifta bolje od Tereze Kesovije. 

- Malo sam otišla na livadu, ali dobro je to. Nikada ovo nisam doživjela - rekla je Milica nakon uspješnog okretanja auta pod ručnom i driftanja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: 

VIDEO

I Šebalj je bio zadovoljan s Milicom iako je u nekoliko navrata završila u travi, a pjevačica je ponavljala da bi ovo ponavljala svaki dan.

- Još nikada nismo imali u epizodi ovako sretnu i histeričnu ženu - zaključio je Šebalj koji je pohvalio Milicu koja ga je oduševila svojom energijom, ali i vještinama za volanom.

Kada su se napokon zaustavili Milica je odmah poželjela još koji krug i ispričala se gledateljima.

- Ljudi ja se izvinjavam. Ovo je toliko dobro, ja sam poludjela! - zaključila je Milica

Njihovu avanturu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....