Obavijesti

Video

Komentari 49

Minute užasa: U zadnji tren ih izvukli iz gorućeg automobila

Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi...

VIDEO

Buktinja je bila golema. Crni dim sukljao je nekoliko metara u zrak, a ženu i muškarca su u zadnji tren spasili vozači, rekao nam je čitatelj koji je snimio gorući auto.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:17

Na državnoj cesti DC-23 između Gornjeg Zvečaja i Generalskog Stola u subotu oko 11 sati vozač automobila izletio je s ceste te se prevrnuo na krov. On i suvozačica ostali su zarobljeni u prevrnutom automobilu. Na prometnu nezgodu su naletjeli ostali vozači automobila i motociklisti.

- Vozio sam se na motociklu, kad sam zbog kolone stao. Ispred nas je bio automobil koji je gorio. Prizor je bio stravičan. Stvari iz auta bile su razbacane u našem traku, a vidio sam ozlijeđenog muškarca i ženu kojima su pomogli ostali vozači. Izvukli su ih iz prevrnutog automobila u posljednji tren. Naime, kad se automobil prevrnuo, njih dvoje su bile zarobljeni, a automobil je tad planuo. Nasreću, brzo su ih izvukli i spasili od buktinje koja se sve brže ‘gutala’ automobil - rekao je čitatelj.

Kad su izvukli ozlijeđenog muškarca i ženu, vozači su ih udaljili od gorućeg automobila.

- Muškarac je udario glavom u prevrtanju automobila te su mu ostali vozači stavili zavoj na glavu kako ne bi krvario. Žena je bila u šoku i padala u nesvijest te su joj davali vodu kako bi došla k sebi. Kako je buktinja bila sve veća, vozači su sklonili svoje automobile na sigurnu udaljenost, a ozlijeđenog muškarca i ženu odveli na sigurno. U samo dvije minute je njihov automobil izgorio - rekao je čitatelj. Ubrzo su stigli vatrogasci koji su ugasili požar, a Hitna pomoć ih je prevezla u Opću bolnica Karlovac. Karlovačka policija utvrdila je da je vozač auta prebrzo vozio, izletio s ceste i udario u kanal. Zatim se auto prevrnuo i zapalio. On je lakše ozlijeđen, dok je žena teško ozlijeđena, ali nije životno ugrožena. Uzrok požara će se tek utvrditi.

Zbog udarnog vikenda na cestama prema moru, ali i unutrašnjosti u subotu je bilo nekoliko sudara. Na ulazu u Dugi Rat u subotu oko 5 sati sudarili su se Suzuki i Volkswagen. Četvero ljudi, tri muškarca i jednu ženu, iz dva automobila izvlačili su vatrogasci. Nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen. U petak se u tunelu Sveti Rok u smjeru Zagreba u vožnji zapalio Mercedes. Iz zadarske policije su rekli da nitko nije ozlijeđen, no zbog požara tunel je bio zatvoren sat i pol pa je nastala kolona dugačka nekoliko kilometara. Iz Hrvatskog autokluba u nedjelju očekuju kolone na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Jankomira i Buzina, autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče i autocesti A6 Rijeka - Zagreb, a posebno upozoravaju da u nedjelju na gotovo svim graničnim prijelazima očekuju gužve.

U videovijestima pogledajte još:

Sve je spremno za proslavu obljetnice Oluje!

Lopovi koji su opljačkali bankomat u Zadru nisu uspjeli pobjeći!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu