Video

Komentari 4

MMA borac zaprijetio Šebalju: 'Sva sreća pa se zoveš Jura!'

MMA borac zaprijetio Šebalju: 'Sva sreća pa se zoveš Jura!'

Snijeg je zatrpao stazu na koju se dečki izašli kako bi pokušali driftati, a za početak su se okušali u i vicevima. Stošić je rasturio s vicevima o vozačima BMW-a koje obavezno morate pogledati...

Svi borci koje sam u zadnje vrijeme se zovu Mihael, sva sreća pa se ti zoveš Jura, rekao je jedan od najboljih MMA boraca u regiji, Darko Stošić. On je novi gost popularnog serijala 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE - 'Zvijezde vrište' s Jurajem Šebaljem, no, ovoga puta, čekalo ga je pravo iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snijeg je zatrpao stazu na koju se dečki izašli kako bi pokušali driftati, a za početak su se okušali u i vicevima. Stošić je rasturio s vicevima o vozačima BMW-a koje obavezno morate pogledati na YouTube kanalu 24sata.

- Možeš ti pričati dva sata ništa te ne slušam. Meni je ova vožnja po snijegu uz najbolje uvjete, snijeg! Sve oko nas je mekano i super. Croata se vozio po snijegu, a ti si drugi, samo se MMA borci voze po snijegu - rekao je Juraj, a potom je volan preuzeo Darko Stošić.

- Jako lagano se vrti, ali skužio sam da cijelo vrijeme moram držati gas. Još ćeš ti meni prodati BMW do kraja vožnje - našalili su se dečki.

- Ja sam polagao za vozački na Yugu. Meni je sve bilo teško kao što je i sada na ovom automobilu. I to, sjećam se da je baš bila zima i snijega kao i sada - govorio je tako Darko o svojim vozačkim počecima, a Juraju je potom otkrio koji si automobil želi kupiti kad postane prvak, a vi to možete pogledati u novoj epizodi serijala Zvijezde vrište svake srijede na YouTube kanalu 24sata.