Video

Komentari 13

Moderni Tarzan: Tigar mu je ljubimac, a živi s čimpanzama

Moderni Tarzan: Tigar mu je ljubimac, a živi s čimpanzama

Kody Antle je moderni Tarzan. Njegov život izgleda kao u filmu. Amerikanac se mazi s tigrovima, njegovi ukućani su čimpanze, a slon mu je dadilja

Oduvijek sam imao povezanost sa životinjama. Od malena sam znao da sam jedinstven jer nisam htio stvari koje zanimaju drugu djecu, priča Amerikanac Kody Antle. Njegov Instagram profil čista je suprotnost od onoga što smo navikli vidjeti. On dijeli videa gdje hrani tigra, igra se s čimpanzama i pozira s njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kaže kako komunikacija sa životinjama kreće od rođenja, a on je sa zvjerkama odmah 'kliknuo'. Bez straha je prilazio tigrovima, mazio se i trčao s njima.

- Samo sam htio biti gol i družiti se s tigrovima u džungli - objašnjava moderni Tarzan kojem se san i ostvario.

Objašnjava kako je sa svime počeo njegov otac, a on je jednostavno to naslijedio. I njemu su braća i sestre bili tigrovi i slonovi.

- Oni su čak nešto više od braća i sestara, gotovo kao da su vaši partneri - našalio se Kody koji redovno i vježba s čimpanzama.

- Odgojio sam ga da bude Mowgli. Da bude dječak koji ima mladunčad tigrova u krevetu. Da bude dječak kojem su najbolji prijatelji čimpanze - objašnjava njegov otac 'Doc' Antle, koji je osnivač instituta koji se brine za rijetke i ugrožene vrste te vlasnik rezervata u Južnoj Karolini.

- Kada s njima provedete tisuće sati u raznim situacijama, oni vam pokažu stranu za koju niste ni znali da postoji - rekao je 'moderni Tarzan'.

- On je možda jedina osoba na svijetu koja živi ovako. Ako je netko Tarzan, onda je to on - rekao je njegov otac, koji ga je svemu naučio i koji podržava ovakav način života.

POGLEDAJTE I KAKO SE IVAN ŠARIĆ OPROSTIO OD KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ: