Obavijesti

Video

Komentari 64

'Molim vas, spasite moju Ivu': Krvav je jecao kraj zaručnice

Činila se mrtvom, ali on joj je davao umjetno disanje, pokušavao ju je oživiti. Sav krvav plakao je i dozivao je. Bilo je strašno to gledati, kaže svjedok nesreće...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:31

Kombi osječkih registracija zaplesao je na mokroj i skliskoj cesti. Vozač Dino V. iz Antunovca pokušao je ostati pribran i zadržati vozilo na kolniku.

Već u sljedećem trenutku sletio je s ceste. Kombi se zbog visine nagnuo na stranu i počeo okretati po malom jarku. A onda se konačno zaustavio. Trenutak-dva trebalo je Dini da dođe k sebi. Pogledao je na suvozačevo sjedao. Njegove zaručnice, Osječanke Ive S., nije bilo pored njega. Vrata kombija s njene strane bila su otvorena. Sa strepnjom je istrčao. Ugledao ju je ispod kombija. Bila je oblivena krvlju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam u dvorištu. S ceste se začuo jak prasak. Vidio sam kombi pored ceste. Dok sam došao do njega, već su se zaustavila dva kamiona, valjda da pruže pomoć unesrećenima. Jedan mladić klečao je pored kombija i pokušavao pomoći djevojci koja je ležala na tlu.

Vratio se iz Njemačke

Činila se mrtvom, ali on joj je davao umjetno disanje, pokušavao ju je oživiti. Sav krvav plakao je i dozivao je. Bilo je strašno to gledati - kaže Ivica Dasović, pred čijom je kućom oko 8.30 sati dvoje mladih sletjelo s ceste. Hitna je došla brzo. Dino je i dalje pokušavao pomoći Ivi.

- Molim vas, pomozite joj, oživite je, molim vas - kroz suze je govorio liječnicima. Nažalost, Ivi nije bilo pomoći.

Dino (28) i Iva (26) bili su u vezi četiri godine, odnedavno i zaručeni, uskoro su se trebali vjenčati. Krenuli su zajedno u petak ujutro iz Antunovca kod Osijeka u Strizivojnu jer je tamo Dino vozio radnike iz svoje firme na posao. Kao mladi inženjer građevine nedavno je došao iz Njemačke i otvorio građevinsku tvrtku. Iva je također diplomirala građevinu pa je pomagala zaručniku u poslu i često s njim putovala.

Dino lakše ozlijeđen

- Strašna tragedija. Jako su se voljeli. Sve su radili zajedno. Puno su putovali. Sad kad je napokon uspio, kad su se trebali srediti, vjenčati, živjeti, dogodi se velika žalost za obje obitelji - kažu Dinini prijatelji, koje je vijest o pogibiji djevojke šokirala. Dino je u nesreći lakše ozlijeđen, ali je zbog doživljenog šoka zadržan u bolnici. Mještani sela Soljak, u kojemu se dogodila nesreća, upozoravaju kako je upravo na istome mjestu, u malom zavoju na ulazu u selo, do sada bilo mnogo prometnih nesreća.

- Čim padne kiša, tu netko izleti. Neka stave znak crne točke jer je evidentno da cesta nije dobro građena - kaže Dasović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang