Obavijesti

Video

Komentari 0

Molio Talijane da mu na pizzu stave ketchup: 'Pa kako možeš to jesti, odvratno, to se ne radi'

Molio Talijane da mu na pizzu stave ketchup: 'Pa kako možeš to jesti, odvratno, to se ne radi'

JoomBoosov influencer i glavni šaljivdžija, Petar Zrinski najpoznatiji samo kao - Perica, otišao je u talijanski Torino za vrijeme Eurovizije i na ulici se našalio s fanovima ovog popularnog glazbenog natjecanja

VIDEO

Za JoomBoos YouTube kanal snimio je najzabavniji eurovizijski vlog iz Torina. Prvo je u pekarnici govorio nekoliko različitih jezika dok je naručivao kroasan, pa se divio fanovima Eurovizije koji su ispred dvorane u Torinu pjevali na talijanskom, a osvježio se i vodom iz aparata. 

No, nije tu stao. Da bude još zabavnije, odlučio je potpuno izluditi Talijane, ali i fanove Eurovizije, pa je na pizzu, za početak, stavio ketchup. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Odakle si ti? - odmah ga je pitao jedan prolaznik kad je vidio da na pizzu stavlja ketchup iz tube. Perica mu je odgovorio da je iz Italije, ali nije ga uspio baš uvjeriti u to. Prolaznik je samo kimnuo glavom u nevjerici i nastavio dalje, a Perica je pak nastavio sa svojim prankovima.

- Oprostite, možete li mi pomoći staviti ketchup na pizzu? - potpuno ozbiljan zamolio je jednu djevojku i mladića koje je usput sreo.

Iako mu je djevojka stvarno pomogla, nije to učinila baš bez prigovaranja.

- Joooj, ali ketchup na pizzu... To stvarno ne ide. Nije dobro, nije ukusno, probaj pa ćeš vidjeti - rekla je s gnušanjem na licu i nasmijala se.

Onaj prolaznik od ranije par minuta kasnije mu je zavirio u kutiju i ukrao mu komad pizze. 

- Pojest ću jedan komad, ali bez ketchupa - dodao je.

Nakon pranka s pizzom, Perica se prebacio na 'roastanje' fanova Eurovizije. Ubacivao se u intervjue televizijskim kućama, molio zaštitare da ga puste u dvoranu bez karte i glumio najvećeg fana Eurovizije, poslije svih drugih fanova, na svijetu. Kako je to sve skupa izgledalo i kako su Talijani, ali i ostali, reagirali na njegove prankove, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno