Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
148 komentara

Muke po Hvaranima: Traže da zabrane partijanje zbog Rajića

Nije još gotov slučaj oko vile Heraclea na Hvaru. Susjedi tek spremaju akcije kako bi primirili goste u jednom od najluksuznijih smještaja u Hvaru, gdje se jedna noć plaća 2400 eura.

Foto: Privatni album
148 komentara

Nije još gotov slučaj oko vile Heraclea na Hvaru. Susjedi tek spremaju akcije kako bi primirili goste u jednom od najluksuznijih smještaja u Hvaru, gdje se jedna noć plaća 2400 eura.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Kažu kako će ići do gradonačelnika te tražiti da se uvede kućni red, pa makar i pod cijenu “zabrane” partijanja.

Sve se “zakuhalo” nekidan, kad je Toni Carić Rico, rođeni Hvaranin i dizajner, na društvenim mrežama objavio svoje iskustvo s Lukom Rajićem, tajkunom iz pretvorbe početkom ‘90-ih, i njegovim sinovima. I nama je ponovio da vika, galama, tulumarenje iz vile Heraclea ne prestaje noćima te da je neku večer došao na njihova vrata pokušavajući ih umiriti.

- Naravno da sam zbog buke morao jače udarati na drvena vrata kako bi me uopće čuli, ali ništa nisam razbio niti ulazio - kazao je Rico dodajući da su ga Rajići “sprašili” bahato i arogantno. Sinovi su ga odgurali do zida, a bivši “kralj mlijeka”, koji se danas prešaltao na farmaciju, “spasio ga je batina”, pohvalio se Rajić Carićevoj majci...

Nije ovo jedini slučaj niti je Toni Carić jedina žrtva buke iz vile Heraclea, koja, nota bene, nije na osami niti ima nekakav zeleni pojas prema susjedima, u stvarnosti je riječ o dva kata nekadašnjeg luksuznog zdanja koje dijeli zidove sa susjedima, dok je sporno dvorište (u kojem se nalazi i bazen) omeđeno okolnim zgradama. I susjedima, naravno. Tako nam je gospođa u najboljim godinama života prepričala iskustva s Rajićima.

- Prva dva tjedna bili su samo sinovi i 20-30 njihovih vršnjaka. Svaku večer je tu bila zabava, tišina bi nastupila tek dok su bili vani, a kako bi se vraćali, tako bi decibeli rasli. Jasno mi je da se mladost treba zabaviti, ali postoji nekakav kućni red, neka se nakon ponoći zabavljaju unutar objekta - žali nam se susjeda koja je svakodnevno, zapravo svakonoćno, pokušavala smiriti goste. Antonio Čičić je još jedan od “ugroženih” susjeda, koji nudi konstruktivno rješenje. Potvrdio nam je i on da buka i galama iz dvorišta nije od jučer, niti je problem samo s Rajićima.

- Ovdje je najveći problem u odsutnosti vlasnika prostora. Postoji žena koja, kao, održava apartmane, i njoj su se susjedi više puta obraćali za pomoć, ali ona jednostavno niti želi niti se može baviti smirivanjem gostiju. Ako već vlasnik nije tu, jer se događalo i da bogati i mladi gosti počnu razbijati inventar, mora biti neka vrsta recepcionara kod ovakvih luksuznih apartmana. Koji će podsjetiti goste na kućni red, biti autoritativan, predstavnik vlasnika sa svim ovlastima - nudi rješenje Čičić.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message