Video

Komentari 14

Muškarac (38) skočio potpuno gol u bazen s morskim psima

Muškarac (38) skočio potpuno gol u bazen s morskim psima

David Weaver (38) otišao je u Ripley's, poznati akvarij u Torontu. Odmah po ulasku je došao do bazena s morskim psima, skinuo se i skočio u vodu u kojoj je plivao oko pet minuta

David Weaver, inače stanovnik Britanske Kolumbije, došao je u posjet Torontu. Nakon nekolika pića sa ženskom suputnicom došao je ispred poznatog akvarija Ripley's i kupio kartu. Zaputili su se direktno do glavne atrakcije, ogromnog bazena 'Opasna laguna', gdje se on skinuo i skočio. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

'Opasna laguna' je bazen ispunjen s 2,9 milijuna litara vode, a u njemu se nalaze morski psi, vrste poligača, morske kornjače i mnoge druge životinje. 

Weaver je u njemu plivao oko pet minuta. Jedan od djelatnika akvarija zamolio ga je da izađe iz bazena, ali David se popeo na stijenu i skočio na leđa u vodu. 

Izašao je svojom voljom naposljetku, a oko bazena se okupila velika skupina ljudi. 

Policija ga je privela nekoliko dana nakon toga pa je završio na sudu. Priznao je da je kriv i dobio godinu dana uvjetne kazne, zabranu ulaska u akvarij te mora ići na terapiju. 

- Njegovo ponašanje je bilo više od nepromišljenog, bilo je kriminalno - rekla je tužiteljica Keating i dodala da za njegove nema drugog objašnjenja nego traženje pažnje na krivi način. 

Osim što je ugrozio zdravlje životinja koje žive u bazenu, uznemirio je i posjetitelje među kojima je bilo i male djece. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?