Obavijesti

Video

Komentari 2

Muž i žena u skupom restoranu: 'Nema svinjetine, a račun je 1.600kn!? To je nedopustivo!'

Muž i žena u skupom restoranu: 'Nema svinjetine, a račun je 1.600kn!? To je nedopustivo!'
3

Vaš omiljeni serijal 'Muškarci i žene naopačke' sa Zoranom Pribičevićem se vratio! U šest epizoda pogledajte najučestalije scenarije iz muško-ženskih odnosa u kojima ste se sigurno pronašli!

VIDEO

Ona ga je konačno dovukla u fini i skupi restoran. On bi radije na kebab, ali možda u restoranu ima neko meso? Naravno da nema. Ništa osim fancy naziva. Ona je naravno neodlučna sto naručiti. To traje. Konobar konačno donosi hranu i naravno ona bi probala malo njegovo, malo puno… I sve mu pojede. Njemu ostaje šugava salata. Dolazi račun! A joj. Bolje da su pobjegli prije! Jeste bili kad u takvom restoranu, komentirao je Zoran Pribičević o novoj epizodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zoran Pribičević u suradnji s 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJOM na YouTube kanalu 24sata predstavlja svoju novu seriju skečeva temeljenih na muško-ženskim odnosima. U serijalu ćemo otkriti što se to nalazi u poznatoj ženskoj torbici, tko kome pojede večeru u skupom restoranu, tko bolje vozi, ali i kako muškarac odlazi u shopping kada ga žena pošalje. U šestoj i posljednjoj epizodi pogledajte što se dogodi kada muž i žena odu u skupi restoran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- A jesmo baš morali doći ovdje? Mogli smo jednostavno otići na kebab - komentirao je Zoran Tei. 

Tea je ostala u šoku i zahtijevala od njega da se barem ovom prilikom lijepo ponaša. Nakon prigovora, uslijedio je dugi proces biranja jela.

- Meni molim vas dajte svinjetinu i krumpir ili ćevape - dodao je Zoran, a konobar mu je objasnio kako ne poslužuju svinjetinu. Umjesto toga, ponudio mu je njoke s tartufima, gyoze s kozicama ili obraze na pjenici.

Nezadovoljan izborom se ipak odlučio, dok Tea nikako nije mogla donijeti odluku. Konačno, jela su došla na stol, a Tea je zaključila kako je njoj ipak bolje njegovo jelo te ga je u konačnici i uzela.

- Odlično je, fantastično! Zapamti ovo za sljedeći put! - komentirala je Tea.

U konačnici, Zoran je bio nezadovoljan izborom restorana, ponudom, time što mu je Tea uzela jelo, ali se najviše iznenadio kada mu je došao račun od 1600 kuna. 

Voditelj projekta Zoran Pribičević ujedno je i glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama Danijela u 'Zabranjenoj ljubavi' i liječnika Dorijana u 'Larinom izboru', a glumio je također u HBO-ovoj hit seriji 'Protuudar' u ulozi Domovoya. Osim njega, u serijalu 'Muškarci i žene naopačke' nalazi se i vrsna glumica Tea Šimić koju ste mogli vidjeti u seriji 'Na granici', ali i u mnogim kazališnim predstavama poput 'Šetnje s Kolumbovima' i 'Hamleta'. Zoran Pribičević je komentirao kojim se sve projektima bavi uz 'Muškarci i žene naopačke'.

- 2022. je počela zaista divno jer, osim ovog serijala, imam tri velika projekta za koje čekam rezultate audicija i, ako prođe samo jedan, bit će sjajno. Nažalost, ne smijem previše otkrivati - dodao je.

Ne propustite pogledati novi skeč iz serijala 'Muškarci i žene naopačke' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svakog četvrtka i komentirajte jeste li se vi ikada pronašli u sličnoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…