Obavijesti

Video

Komentari 9

Na ovakve smo svi bar jednom naletjeli na blagajni: Zaboravili PIN, vraćaju artikle, zapričavaju

Na ovakve smo svi bar jednom naletjeli na blagajni: Zaboravili PIN, vraćaju artikle, zapričavaju

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Zoran Pribičević vam donose četvrtu epizodu serijala 'Tko je tu lud?'. U subotu u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte skeč o najgorim ljudima u redu ispred vas

VIDEO

Da, to je sve, uvjeravao je Zoran blagajnicu u novoj epizodi serijala 'Tko je tu lud?!'. Ne, ne, čekajte. Dajte mi one roza žvake. Ne! Ipak zelene, te su mi draže. A bih li mogao vratiti ove krastavce?, nastavio je. Inače u ulozi voditelja, Zoran Pribičević ovog je puta sam oživio najgoru noćnu moru svih blagajnica i svih nestrpljivijih kupaca iza njega.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?': NA BLAGAJNI

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s glumcem i voditeljem Zoranom Pribičevićem na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake subote - 'Tko je tu lud!?', serijal u kojemu donosimo probleme s kojim se Hrvati svakodnevno suočavaju. Od gužvi na blagajnama, sporog javnog prijevoza pa sve do mentaliteta nas samih, bavimo se raznolikim situacijama - kroz satiru!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nova epizoda serijala pokazuje kako smo se svi susreli s situacijama koje nas uspiju iznervirati, ali i nasmijati jednako koliko bi to uspio i maraton saborskih sjednica.

Pribičević uspijeva prenijeti energiju svih napornih kupaca koji blagajnu smatraju mjestom za odmor i davanje oduška usputnim razgovorom. Nimalo ga ne smeta preokretanje očiju ljudi u redu iza njega dok se prijavljuje za karticu za skupljanje bodova, niti dok priča o rastućoj kiselini u želudcu izazvanu krastavcima.

-Možete li krastavce vratiti? Teško mi sjedaju na želudac pa mi dižu kiselinu - rekao je Pribičević.

POGLEDAJTE PRETHODNU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':

Zoran Pribičević svestran je glumac i voditelj, ali ovo mu je prvi put da vodi čitav serijal, od ideje do realizacije. Najviše voli biti sam svoj šef.

- Baš je pravi gušt, između ostalog i zato što kad puknemo od smijeha, možemo se pustiti i smijati do mile volje, nema ljutitog producenta koji te tjera da se uozbiljiš jer se mora završiti snimanje za taj dan - izjavio je.

Osim što vodi ovaj projekt, Pribičević se okušao u pisanju scenarija za mini seriju i glumi.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Ne propustite pogledati novu epizodu serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote u podne i komentirajte s čime se vi možete najbolje poistovjetiti.

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang