Obavijesti

Video

Komentari 7

Na prvom spoju otkrili najdraže poze i pričali o svinganju: 'Meni je to fora, ja sam znatiželjna'

Na prvom spoju otkrili najdraže poze  i pričali o svinganju: 'Meni je to fora, ja sam znatiželjna'
1

On brzo vozi i brzo se zaljubljuje. Ona brzo plane i puno puši. Opisala je ovako seksologinja i voditeljica Marina Krleža naš novi par u serijalu 'Spoj na slijepo'. Hoće li spoj biti uspješan, saznajte na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Prijavila sam se zbog znatiželje i novog iskustva. Kada sam vidjela oglas za prijavu, rekla sam: Ajde, idem probati, rekla je Mirna na samom početku spoja sa Zoranom. Razgovor su započeli bez da vide jedno drugo, a trema se mogla vidjeti samo kod Zorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ubrzo su, nakon općenitih pitanja jedno o drugome, počeli razgovarati o tome zašto nisu u vezi, a Mirna je otkrila da ju je strah nove veze jer se boji da opet bude povrijeđena te se boji prevare.

- Jeste li primijetili da su se Mirna i Zoran vrlo usklađeno obukli u sivo-bijelo kombinaciju. Kao da su se dogovorili - konstatirala je naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža.

Nakon početne razdvojenosti i toga da nisu mogli vidjeti jedno drugoga, maknuli smo im pregradu da se bolje upoznaju, a i pripremili smo im i pitanja koja su izvlačili iz zdjelice i postavljali jedno drugome.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU:

Neka od pitanja su bila vrlo škakljiva pa je Zoran odmah za početak morao ocijeniti Mirnin izgled i izdvojiti koja mu je najbolji dio nje.

- Izgled od 1 do 10? Hm, pa sedam. Sviđa mi se tvoj izgled. Volim mršave cure, teško mi je istaknuti nešto - objasnio je Zoran, a Mirna je rekla kako je on za nju - osmica.

Oboje su se složili da trebaju upoznati jedno drugo malo bolje kako bi ta ocjena bila veća. I jedno i drugo su iskusili prevare i ne trpe nevjere. Ubrzo su izrazili i svoje mišljenje o svinganju.

- Svatko radi što voli, ali ja za takve avanture i gluposti nisam - rekao je Zoran, a Mirna je ipak imala drugačije mišljenje.

- Ja sam znatiželjna, meni je to fora - rekla je Mirna.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Jedno drugome su otkrili i najdraže poze u seksu, ali i najneobičnije mjesto na kojem su imali seks.

Je li ovaj spoj dobro završio, saznajte u novoj epizodi. Serijal 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana