Obavijesti

Video

Komentari 2

Na vrbi rodilo grožđe!? Zoran Pribičević u novoj epizodi skeča posjetio selo Donja Gemiština

Na vrbi rodilo grožđe!? Zoran Pribičević u novoj epizodi skeča posjetio selo Donja Gemiština
2

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Zoran Pribičević vam donose drugu epizodu serijala 'Tko je tu lud?'. U subotu u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte što se dogodi kada na vrbi rodi grožđe!

VIDEO

Otvorio sam usta i stavio sam jedan grozd unutra. Moraš probati, znaš, da nije možda Izabela pa da ne bacim, opisivao je Jura Hranjec što je učinio to jutro kada je na vrbi rodilo grožđe. A voditelj Zoran Pribičević i sam začuđen, tijekom posjete Donjoj Gemištini rekao je: 'Kako se čini na Vrbi je zaista rodilo grožđe! 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?': NA VRBI RODILO GROŽĐE

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji sa Zoranom Pribičevićem na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake subote - 'Tko je tu lud!?', serijal u kojemu opisujemo probleme jednog 'tipičnog' Hrvata. Otkrivamo srž nekih narodnih poslovica, bavimo se hrvatskim mentalitetom i problemima društvenih mreža, pametnog iskorištavnja artikala na akciji ili tragedijama poput dobivanja posla usred ljeta. 

Čudo u drugoj epizodi showa! Na vrbi Jure Hranjca u Donjoj Gemištini rodilo je grožđe!

- Ja gledim i vidim nekaj mi je čudne. Nekaj visi kak kozji drek. Dojdem male bliže kad vidim grozd, pravi grozd! - rekao je Jura Hranjec u novoj epizodi showa 'Tko je tu lud!?' 

Čini se da se rijetki mogu poistovijetiti sa situacijom, a ni načelnik općine Zdenko Bartolovečki nije ovo očekivao. Svi se nadaju da će rezultati analize biti negativni. 

- Sad ak je ovo je, to znači da bumo mi, općina, sve morali dati z žepa! - komentirao je nesretan načelnik Bartolovečki.

Voditelj projekta i emisije je glumac Zoran Pribičević poznat po ulogama u 'Zabranjenoj ljubavi', 'Larinom izboru' i HBO-ovoj seriji 'Protuudar'. Pitali smo ga imaju li likovi u showu poveznicu s ljudima iz njegove okoline.

- Apsolutno, to i je, između ostalog, poanta - da ljudi prepoznaju ili sebe ili nekog iz svoje okoline. No, mnogi su karakteri proizašli iz ideje, odnosno situacije koju sam zamislio, ali moram reći da su svakom liku i sjajni glumci dodali jednu potpuno novu dimenziju.

Ne propustite pogledati novu epizodu serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte s čime se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...