Video

Komentari 2

Na vrbi rodilo grožđe!? Zoran Pribičević u novoj epizodi skeča posjetio selo Donja Gemiština

Na vrbi rodilo grožđe!? Zoran Pribičević u novoj epizodi skeča posjetio selo Donja Gemiština

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA i Zoran Pribičević vam donose drugu epizodu serijala 'Tko je tu lud?'. U subotu u 12 sati na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte što se dogodi kada na vrbi rodi grožđe!

Otvorio sam usta i stavio sam jedan grozd unutra. Moraš probati, znaš, da nije možda Izabela pa da ne bacim, opisivao je Jura Hranjec što je učinio to jutro kada je na vrbi rodilo grožđe. A voditelj Zoran Pribičević i sam začuđen, tijekom posjete Donjoj Gemištini rekao je: 'Kako se čini na Vrbi je zaista rodilo grožđe! 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD!?': NA VRBI RODILO GROŽĐE

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji sa Zoranom Pribičevićem na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake subote - 'Tko je tu lud!?', serijal u kojemu opisujemo probleme jednog 'tipičnog' Hrvata. Otkrivamo srž nekih narodnih poslovica, bavimo se hrvatskim mentalitetom i problemima društvenih mreža, pametnog iskorištavnja artikala na akciji ili tragedijama poput dobivanja posla usred ljeta. 

Čudo u drugoj epizodi showa! Na vrbi Jure Hranjca u Donjoj Gemištini rodilo je grožđe!

- Ja gledim i vidim nekaj mi je čudne. Nekaj visi kak kozji drek. Dojdem male bliže kad vidim grozd, pravi grozd! - rekao je Jura Hranjec u novoj epizodi showa 'Tko je tu lud!?' 

Čini se da se rijetki mogu poistovijetiti sa situacijom, a ni načelnik općine Zdenko Bartolovečki nije ovo očekivao. Svi se nadaju da će rezultati analize biti negativni. 

- Sad ak je ovo je, to znači da bumo mi, općina, sve morali dati z žepa! - komentirao je nesretan načelnik Bartolovečki.

Voditelj projekta i emisije je glumac Zoran Pribičević poznat po ulogama u 'Zabranjenoj ljubavi', 'Larinom izboru' i HBO-ovoj seriji 'Protuudar'. Pitali smo ga imaju li likovi u showu poveznicu s ljudima iz njegove okoline.

- Apsolutno, to i je, između ostalog, poanta - da ljudi prepoznaju ili sebe ili nekog iz svoje okoline. No, mnogi su karakteri proizašli iz ideje, odnosno situacije koju sam zamislio, ali moram reći da su svakom liku i sjajni glumci dodali jednu potpuno novu dimenziju.

Ne propustite pogledati novu epizodu serijala 'Tko je tu lud!?' na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake subote i komentirajte s čime se vi možete najbolje poistovjetiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

TKO JE TU LUD!? te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.