Obavijesti

Video

Komentari 9

Nabaci komentar ispod epizode serijala 'Firma': Najbolji osvaja Samsung Galaxy Note10+

Nabaci komentar ispod epizode serijala 'Firma': Najbolji osvaja Samsung Galaxy Note10+
4

Jesen uz serijale 24sata oriđiđi produkcije donosi vam pregršt zabave, a sad i novi mobitel Samsung Galaxy Note10+. Ostavi komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' i obavezno dodaj i hashtag #alijatovolim

VIDEO

Gledati Firmu je kao jesti ćevape s lukom prije sastanka. Ne možeš odoljeti. Prva, druga, treća epizoda... klize poput kajmaka. Netko će reći da si vrijeme mogao iskoristiti na nešto korisnije - no ti mu kažeš - ali ja to volim!

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Firma - Ono kad je kolegica bivša manekenka 05:19

Jesenska shema na svim platformama 24sata, od Youtubea, Facebooka, Instagrama, Tik Toka i na 24sata.hr, donosi nove i zabavne formate u sklopu 24sata oriđiđi produkcije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako bi nagradili to što nas gledate iz dana u dan, spremili smo vam nagradni natječaj.

Napiši zabavan i originalan komentar ispod bilo koje epizode 'Firme' na YouTube kanalu 24sata. Uz svoj komentar obavezno stavi hashtag #alijatovolim. Najoriginalniji komentar osvaja mobitel Samsung Galaxy Note10+. Nagradni natječaj traje od 3.11. do 30.11.

Više o PRAVILIMA NAGRADNOG NATJEČAJA pročitaj ovdje. 

'Firma' je serijal skečeva za sve one koji rade. U njemu će se pronaći svi bivši zapolesnici, trenutačni, a ponešto naučiti i oni koji se tek spremaju krenuti na posao. U serijalu glume Petra Kurtela, Zoran Pribičević, Zoran Simikić. Marko Braić, Marko Cindrić i mnogi drugi poznati hrvatski glumci.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': 

SAZNAJ VIŠE I O OSTALIM SERIJALIMA 24SATA ORIĐIĐI PRODUKCIJE...

'Poligraf', serijal u kojem doznajemo tko nas s estrade laže. Na vruću stolicu dosad su sjeli pjevačica Antonija Šola, plesačica Valentina Walme, zvijezda realityja Hana Rodić te glumac Slavko Sobin. U ostalim epizodama pratite koga smo još 'izazvali' sa škakljivim pitanjima. 

'Zvijezde padaju', još je jedan format u kojem otkrivamo hrabrije od najhrabrijih. Iz aviona s padobranom u trandemu skočili su glumac Rene Bitorajac, Jaran iz Noćne more, a Juraj Šebalj bio je prvi kome je pripala čast testirati svoje granice. Definitivno doza adrenalina koju trebamo u ovim vremenima!

'Petkomanija' je serijal 24sata oriđiđi produkcije u suradnji s voditeljem Daliborom Petkom. Na tragu je njegovih transformacija koje radi za svoje društvene mreže. Na setu mu se po prvi put pridružila i obitelj. Uglavnom, Petko radi show na svim platformama 24sata!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković