Obavijesti

Video

Komentari 1

Najbolji trenuci: Cigi podbadao detektiva, Eciju sve zabavljalo

Najbolji trenuci: Cigi podbadao detektiva, Eciju sve zabavljalo
6

Što se sve događalo na snimanju serijala 'Poligraf', a nije se prikazalo u epizodama? Na YouTube kanalu 24sata donosimo najbolje trenutke iza kamera

Najsmješnije scene iz prve sezone 'Poligrafa' sabrali smo u četiri minute. Iako se radi o ozbiljnom serijalu u kojem poznate zvijezde dovodimo na poligraf i ispitujemo poput kriminalaca, na snimanju su se često događali zabavni trenuci.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li ovo plin zbog kojeg mi počnemo govoriti istinu - pitala je Ecija Ivušić detektiva. Youtuber Magic Leon se skoro ugušio zbog umjetne magle, a blogericu i influencericu Paulu Sikirić je detektiv stalno zbunjivao s pitanjima. 

U prvoj sezoni 'Poligrafa' koji izlazi na 24sata YouTube kanalu i JoomBoos YouTube kanalu svaki video ima više od 100.000 pregleda, a škakljiva pitanja omogućila su fanovima da svašta saznaju o zvijezdama koje inače prate.

'Pitanje o dobivanju novca za seks mi je bilo jako neugodno'
'Pitanje o dobivanju novca za seks mi je bilo jako neugodno'

Eciji Ivušić je bilo najneugodnije kad su je pitali je li joj netko ponudio novac za seks jer, kaže, često čuje da se njezino ime povezuje s takvim tračevima. 

POGLEDAJTE 'POLIGRAF':

Pokretanje videa ...

- Takve teme su mi rubne, inzistirala sam onda i na pitanju 'jesam li ikad prihvatila novac za to' - rekla je. Odgovorila je da nije, a 'Poligraf' je pokazao da je to istina. Na poligrafu se otkrilo da je Neven Ciganović imao više od 50 partnera, a Paula Sikirić je priznala da je imala operaciju grudi. Anezi je pak otkrila da ju je bivši Gospodin Savršeni kontaktirao nakon showa, a Dalibor Petko da je veliku nuždu znao obaviti u gaće. 

Anezi priznala: 'Goran Jurenec mi se javio kad je show završio'
Anezi priznala: 'Goran Jurenec mi se javio kad je show završio'

Najbolje trenutke sa snimanja pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.