Obavijesti

Video

Komentari 21

'Pitanje o dobivanju novca za seks mi je bilo jako neugodno'

'Pitanje o dobivanju novca za seks mi je bilo jako neugodno'
7

Prva žrtva 'Poligrafa' koji se prikazuje svakog petka na YouTube kanalu 24sata bila je jedna od najljepših Hrvatica Ecija Ivušić. Mjesec dana nakon ispitivanja prisjetila se jednog od najluđih iskustva u medijima

VIDEO

Na poligrafskom ispitivanju sam osjećala strah. Situacija u kojoj detektiv na tebe stavi aparat je jako nelagodna, a pogotovo kad se cijelo vrijeme koncentriraš da budeš iskren. Na kraju više ne znaš jesi li iskren prema sebi, rekla je Ecija Ivušić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prva žrtva 'Poligrafa' kojeg pratite na YouTube kanalu 24sata je naša poznata radijska voditeljica. Priznala je kako nikad više ne bi ponovila to iskustvo jer se osjećala jako čudno, a to se moglo iščitati i po njezinim reakcijama. Bila je nemirna, znojili su joj se dlanovi, često je pogledava dolje, a tu i tamo je progutala 'knedlu'. 

- Kad me producent nazvao i pitao želim li sudjelovati u 'Poligrafu' premišljala sam se jedan cijeli dan i onda sam rekla 'pa dobro, to bi moglo biti zabavno' i na kraju pristala - rekla je. 

Poligraf je snimala mjesec dana prije nego što je objavila vezu s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem te kaže kako se niti jedan njezin odgovor nije odnosio na njega. 

Najneugodnije joj je bilo kad su je pitali je li joj netko ponudio novac za seks jer, kaže, često čuje da se njezino ime povezuje s takvim tračevima. 

- Takve teme su mi rubne, inzistirala sam onda i na pitanju 'jesam li ikad prihvatila novac za to' - rekla je. Odgovorila je da nije, a 'Poligraf' je pokazao da je to istina. 

Naši celebrity 'osumnjičenici' nisu znali kakva ih pitanja čekaju, a Eciji je bilo posebno drago što ju je detektiv pitao za plastične operacije. 

- Govore mi da sam sva plastična, što god im to značilo. Često me i pitaju, ‘nos ti je savršen, daj molim te reci gdje si ga operirala’ - rekla je Ecija i dodala kako ne zna koliko ljudima mora dokazivati da je kod nje sve prirodno. 

Lagala je na par pitanja, a najviše ju je iznenadilo kad je 'Poligraf' pokazao da laže za nevjeru i o mišljenju o svojoj ljepoti. 

- I dalje mislim da ne bih oprostila prevaru, iako se pokazalo da bi. Mislim da se vaša 'stvarčica' malo zeznula i kad ste me pitali smatram li se najljepšom Hrvaticom. Ispala je istina, ali mislim da nisam toliko tašta - rekla je. 

Tvrdi kako nije pokušala prevariti poligrafski ispitivač.

- Cijelo vrijeme sam imala čudne reakcije, ali ga u niti jednom trenutku nisam pokušala prevariti. Cijelo vrijeme sam bila iskrena, ali i u tim situacijama bi mi srce jače zakucalo. Jako mi je bilo stresno jer sam imala i efekt u smislu ‘ajme, hoće li biti sad ovo protumačeno kao da ja lažem' - rekla je Ecija u čudu. 

Privatni detektiv Željko Grgurić iz detektivske agencije Di-dext imao je sitnih problema s Ecijinim poligrafskim ispitivanjem.

- Detekiv mi je rekao da me užasno teško bilo pročitati jer je rekao da na pitanja koja mi nisu bitna tipa 'kako se zovem' zbog minimalnih pomaka u intenzitetu reakcije nije mogao isčitati lažem li ili ne, a pitanja koja su mi bitna i koja se tiču osjećaja, integriteta, burno bi reagirala tako da je opet bilo teško znati što je istina, a što laž. Trebalo mu je, ja sam mu zadala malo problema - rekla je.

Zaključila je kako bi zasigurno bila bolji ispitivač nego 'osumnjičenik', jer, kaže, dobro procjenjuje ljude, a 'napakostila' bi im i sa sočnim potpitanjima. 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE VIDEO:

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'
POGLEDAJTE VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade okušala se u našem izazovu. Pogađala je pjesme po emojijima i odlično je to odradila. Koje je pjesme pogodila, pogledajte u videu

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac
Karoglana smjenjuju, ali za loš rezultat Hajduka više su krivi oni koji su ovu momčad slagali
SMJENA ILI NE?

Karoglana smjenjuju, ali za loš rezultat Hajduka više su krivi oni koji su ovu momčad slagali

Plus+ Karoglan snosi dio krivnje, ali nije kriv za to što je posložena "teretna" momčad koja teško može odgovoriti zahtjevima modernog nogometa, a iskustvo i kvalitetu nikako ne uspijevaju materijalizirati na terenu...