Video

Komentari 23

Anezi priznala: 'Goran Jurenec mi se javio kad je show završio'

Anezi priznala: 'Goran Jurenec mi se javio kad je show završio'

Imate li bogat seksualni život? Je li vam veličina 'muškog ponosa' bitna za vezu? Sve su to pitanja koja su poznatu pjevačicu i natjecateljicu u reality showovima čekala na poligrafskom ispitivanju

Poznata hrvatska reality zvijezda Alena Nezirević, poznatija kao Anezi, pristupila je poligrafskom ispitivanju i odgovorila na škakljiva pitanja našeg poligrafskog ispitivača Željka Grgurića u okviru serijala Poligraf koji izlazi na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije samog ispitivanje priznala je kako ju je malo strah te kako očekuje neugodna pitanja, ali da ne sumnja u svoju iskrenost. 

Pitanja su od prvog do zadnjeg bila teška. 
- Bojite li se braka -  bilo je prvo u nizu intimnih pitanja na poligrafu. 
- To je jedino čega se bojim u životu. Ljudi se mijenjaju i strah me te promjene koja može uslijediti nakon nekog vremena pa par može shvatiti da ipak nisu jedno za drugo - rekla je Anezi.

- Je li točno da vam je veličina ‘muškog ponosa’ jako važna za vezu? - pitao je detektiv. 

- Imala sam u vezama sreće s tim, ali nemojte me krivo shvatiti, kako je duhovna komponenta važna tako su i te fizičke stvari bitne za vezu - rekla je Anezi i pomalo zatekla ispitivača svojim odgovorom.

- Imate li bogat seksualni život? - nastavio je ispitivač s provokativnim pitanjima. 

- Što se toga tiče bankrotirala sam kao Grčka, ali dobra vijest je što je to mojom voljom i što u svakom trenutku mogu postati ‘Milijunaš’ - rekla je kroz smijeh.

Na pitanje je li se čula s Goranom Jurenecom nakon showa, Anezi je dala prilično rezerviran odgovor.
- Je, ali reći ću samo da smo Goran i ja dobri poznanici, a za sve ostalo nemam komentara - zaključila je pjevačica i poznata reality natjecateljica. 

Na koja pitanja se Anezi preznojavala, a na koja odgovorila kao od šale, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

POGLEDAJTE JOOMBOOS POLIGRAF: