Obavijesti

Video

Komentari 62

Najpopularniji par - Voyage je Breskvici svaki dan kupovao cvijeće: Tako pokazujem ljubav!

Najpopularniji par - Voyage je Breskvici svaki dan kupovao cvijeće: Tako pokazujem ljubav!
1

Trenutačno najpopularniji tinejdžerski par regije Voyage i Breskvica ne prestaju šokirati svoje fanove. Nakon vijesti o prekidu, objavili su zajedničku pjesmu 'Beli grad'. Je li riječ o pomirenju?

VIDEO

Voyage i Breskvica, odnosno Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović slomili su srca svih tinejdžera u regiji kad se pojavila vijest o njihovom prekidu. Ipak, prema najnovijim informacijama, izgleda kako za njihovo veliko pomirenje još uvijek ima nade. Bilo kako bilo, mi smo izvukli ključne stvari koje su njih dvoje u našem intervjuu 24 pitanja rekli o vezi i karijeri. Dosad su sve to zajedno gradili. Netom prije intervjua, uzburkali su javnost samo jednom fotografijom na Instagramu, a tad su nam demantirali glasine o navodnim zarukama.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VOYAGEOM I BRESKVICOM: 

- Većina ljudi je shvatila odmah o čemu se radi, a radilo se o datumu izlaska naše nove pjesme. To je bio marketinški trik - rekao je Voyage o fotografiji gdje poziraju zajedno, a u opisu je stajalo 'ljudi, službeno je'. Obožavatelji su smatrali kako su se zaručili, ali to je bio samo 'mamac' za publiku. Mnogi smatraju kako je i ova vijest o prekidu također samo marketinška 'navlakuša'.

Voyage i Breskvica se pomirili? Vijest je oduševila tinejdžere
Voyage i Breskvica se pomirili? Vijest je oduševila tinejdžere

- Nikada nismo sumnjali u zajednički uspjeh. I dalje ćemo raditi zajedno, ali ćemo pokušati uhvatiti drugačiji žanr glazbe, da ne budemo ustaljeni u jednom žanru. Imamo potrebu da budemo kreativni i da isprobamo više stvari, no sigurno će biti zajednička karijera - rekao je tad Voyage. Razgovarali smo i o njihovoj ljubavi. Što se tiče ljubomore u vezi, oboje su se složili kako Breskvica u tome prednjači.

- Svađamo se uglavnom oko gluposti. Kad smo u studiju i stvaramo pjesmu, pa nam se mišljenja znaju ne poklapati. U većini slučajeva se poklapaju - rekli su. Voyage sam piše pjesme, a kaže da je svaki stih posvećen njegovoj voljenoj. Ona njemu slaže odjevne kombinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Voyage i Breskvica - 24 pitanja 11:38

- Pomažemo si međusobno oko toga. Nedavno smo bili u shoppingu. Ja sam njoj pomogao pa ona meni - rekao je. Prvi lockdown proveli su zajedno te su, kažu, nadoknadili izgubljeno vrijeme. Nabavili su i psa. 

- Nekako kako je to sve skupa krenulo s našom karijerom, jako malo vremena nam je ostalo da se posvetimo jedan drugome - rekao je Voyage. Priznao nam je kako Breskvici svaki dan kupuje cvijeće.

- Tako pokazujem ljubav, mislim da to treba svaki muškarac raditi - dodao je. Objasnili su i na koji se način nadopunjuju kao par.

- Kad smo u studiju, ja napišem pjesmu i ono što ja zamislim, ona na taj način može interpretirati. Ja kroz svoje autorstvo i ideju, a ona kroz to da tu ideju može iskazati na potpuno ispravan način - rekao je. Na pitanje hoće li uskoro u solo karijere, oboje su složno rekli - ne!

S Voyagem smo razgovarali i prošle godine u prvom mjesecu, kad je YouTube svijet 'tresla' drama između njega i najpopularnijeg youtubera Bake Prase. Jedan drugom su spočitavali kako ne znaju pjevati. Što je sve rekao o tome, pogledajte u videu.

POGLEDAJTE VIDEO: VOYAGE O BAKI PRASE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’
KVAKA24

Savjeti uspješne poduzetnice Manuele Šole: ‘Prepreka će biti, ali tu smo da ih preskočimo’

Manuela Šola je uspješna poduzetnica. Predsjednica je Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca, Dopredsjednica Udruge malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj udruzi poslodavaca te vlasnica i direktorica poduzeća Komunikacijski laboratorij. Ispričala nam je savjete za sve koji kreću u poduzetništvo

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'
24 PITANJA

Rimski će nastupiti u Areni Zagreb: 'Za par stotina eura svatko može napraviti studio'

Rimski nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je koji su prvi izvođači koje je slušao u mladosti, birao je između Grše i Hiljsona te otkrio zašto misli da je scena postala dostupna svima
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić