Obavijesti

Video

Komentari 95

Napao bez povoda? Imao je dva noža i bez riječi ih počeo bosti

Maloljetni D. P. (17) iz Čeralija je teško ranjen, a još petorica su prošli s lakim ozljedama. Krvavi je to epilog sukoba u noći na nedjelju u noćnom klubu Gambino u Slatini...

VIDEO

D. P. (17) iz Čeralija je teško ranjen, a još petorica su prošli s lakim ozljedama. Krvavi je to epilog sukoba u noći na nedjelju u noćnom klubu Gambino u Slatini.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

03:01

Njegovi prijatelji ispričali su nam da je ranjenome mladiću izvađena slezena, ali je izvan životne opasnosti i nalazi se u virovitičkoj Općoj bolnici. Napadača, koji je iz Slatine, u nedjelju oko 10.30 sati su uhitili i priveli u policijsku postaju. Ispred postaje se u nedjelju okupilo 50-ak ljudi iz Čeralija i Voćina, nezadovoljnih radom policije.

- Nikad nas nisu prihvatili, još otkad smo se doselili prije 25 godina. Na svakom koraku osjećamo netrpeljivost lokalnog stanovništva prema nama. To se vidjelo i noćas kad je uhićeni mladić došao u lokal te mahnito počeo rezati mladiće oko sebe - rekao nam je Marjan Đorđević, koji je ljutit na ponašanje policije. Govori kako policija gotovo ništa ne radi i da sukobi takve vrste postaju slatinska svakodnevica.

Za napadača je rekao kako stoji na čelu grupe mladih Slatinjana koja maltretira i bez povoda napada svoje vršnjake koji vikendom izlaze u Slatinu. Kaže i da su napadnuta djeca svi odreda dobri i pristojni mladići, koji se nekad znaju i potući, ali da ne posežu za oružjem. Đorđević tvrdi da policija ima dvostruke kriterije, koji samo rasplamsavaju netrpeljivost i sukobe. Jedan od mladića koji se nalazio u skupini ispred policije rekao nam je da je došao oko 1.30 sati pred Gambino jer je čuo da mu je brat ranjen nožem. Nasreću, prošao je s lakom reznom ranom.

Rekao je da nije mogao ući u lokal jer ga nisu pustili brojni interventni policajci. Ispred lokala su sjedili ubodeni mladići, dok je netko teško ranjenog A. P. prevezao u bolnicu. Prema onome što mu je ispričao brat, napadač je navodno ušao u Gambino s dva noža u rukama i počeo ubadati skupinu mladića koji su bili u noćnom klubu. Svi napadnuti su u dobi između 17 i 20 godina.

S druge pak strane, mještanka s kojom smo razgovarali ispred noćnog kluba u Nazorovoj ulici kaže da su upravo mladići iz okolice vinovnici svih sukoba koji su, u posljednje vrijeme, bili u Slatini. Ona nam je rekla da su upravo noćni klubovi zlo u kojima se vrele glave mladića pod utjecajem alkohola sukobljavaju.

- To su sukobi domaćih i došljaka, koji se teško asimiliraju. Do travnja su u Slatini radila dva noćna kluba. Mi koji živimo u središtu grada pisali smo peticije i gradskim čelnicima tražeći da se ograniči vrijeme rada noćnih klubova jer cijelu noć trešte narodnjaci, a pred jutro izlaze mladići poput zombija, uriniraju i povraćaju po zgradama. I što je još najtragičnije, dolazi do sukoba u kojima bi netko mogao izgubiti glavu - kaže naša sugovornica. Slatinska policija je kratko priopćila da je maloljetnik oštrim predmetom ozlijedio šest mlađih ljudi. Nakon ranjavanja je pobjegao te su ga uhitili tek nakon nekoliko sati. Sve ozlijeđene su prevezli u Opću bolnicu Virovitica, u kojoj su teško ozlijeđenog maloljetnika zadržali na liječenju. Maloljetnik je jučer još bio na obradi u policiji.

 

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- Incident u autobusu ZET-a: Vozač tjerao ženu sa psom, putnici je branili

- Adio Pahore: Atraktivna Martina želi postati predsjednica Slovenije

- Progovorio Saškin otac: "Taj svećenik je bio opsjednut mojoj Saškom"

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno