Obavijesti

Video

Komentari 0

Napisala mu pjesmu na spoju: 'Victor - baš po mojoj mjeri, možda se nađemo u nekoj sferi'

Napisala mu pjesmu na spoju: 'Victor - baš po mojoj mjeri, možda se nađemo u nekoj sferi'

Victor je zbog spoja sa Sandrom prešao dvije države. Hoće li mu se to isplatiti i hoće li zaplesati zajedno, saznajte u serijalu 'Spoj na slijepo' na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

Mala trema bude prije prvog spoja, ali ne stavljam si neka očekivanja. Javlja se uzbuđenje uvijek, rekla je Sandra (51) prije prvog 'Spoja na slijepo'. Naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža spojila ju je s mlađim muškarcem - Victorom (36). Sandru i Victora smo odmah upoznali, bez ikakvih pregrada, oči u oči da se bolje upoznaju.

POGLEDAJTE EPIZODU:

- Polako, da se upoznamo. Pusti kamere, tu smo - srdačno je Victor dočekao Sandru u 'Spoju na slijepo'.

Činio se opušten, smijao se, a Sandra mu je uzvratila kako dobro izgleda. Počeli su razgovarati, bez uplitanja voditeljice i nisu se obazirali na kamere. Oboje su se prijavili za show zbog znatiželje. Nakon početnog upoznavanja, dali smo im posudicu iz koje su izvlačili pitanja.

- Jeste li primijetili Victorov smijeh? Da, definitivno ima ljudi koji se čudno smiju - rekla je naša voditeljica i seksologinja Marina Krleža.

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU: 

Sandra je kroz pitanja otkrila da joj je Victor na prvi dojam prizeman i nekonfliktan, a također mu je odgovorila i da voli mlađe muškarce.

- Moja posljednja veza završila je putovanjem. Ja sam otišao u Istru, ona u Nizozemsku. A najromantičnija stvar koju sam napravio za nekoga je da sam zbog tebe prešao dvije države i tri godišnja doba - otkrio je Victor.

Tijekom njihovog spoja, morali su i zaplesati, što našu seksologinju i nije pretjerano oduševilo jer nisu bili dovoljno prisni. Kao još jedan izazov tijekom spoja, Sandra je morala Victoru napisati pjesmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Sasvim mi je lijepo na spoju na slijepo. Očekivala sam svakakva zbivanja, ali sam sretna zbog novih otkrivanja. Victor - baš po mojoj mjeri, možda se nađemo u nekoj sferi - čitao je Victor oduševljeno Sandrine stihove. 

Je li njihov 'Spoj na slijepo' završio uspješno i što su još otkrili jedno drugome, saznajte na YouTube kanalu 24sata. Serijala 'Spoj na slijepo' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’
MOJ PUT

Psihologinja Danijela Ostojić: ‘Svoje mentalno zdravlje posvetite stručnim ljudima’

Danijela Ostojić klinički je psiholog, a nama je ispričala kako se počela baviti ovim poslom i što ju je privuklo tome. Pogledajte video i saznajte što je još rekla na temu mentalnog zdravlja

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana