Video

Komentari 11

Napravila faširance i dobila 1000 kuna: Ovo baš ne izgleda jestivo, ne bih to htjela probati!

Napravila faširance i dobila 1000 kuna: Ovo baš ne izgleda jestivo, ne bih to htjela probati!

U četvrtoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da naprave faširance i pire krumpir. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašla studentica iz Dalmacije koja ih je prvi put u životu vidjela

Studenticu prava Dinu (19) smo uhvatili na ulici i pitali želi li zaraditi 1000 kuna ako nam spremi faširance. Prvo je bila skeptične jer jedino jelo s kojim je na 'ti' je kajgana. Ubrzo je pristala, a u tome će joj pomoći profesionalni chef Marko Palfi kojemu su faširanci jedno od najdražih jela.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam ni što su faširanci, a koliko vidim radit ćemo nešto s krumpirima. Da mi frendice dolaze na večeru naručila bih dostavu. Spremna sam za izazov! - poručila je Dina hrabro.

Za početak je trebalo oguliti i narezati krumpir. Pokušavala je na sve načine, s nekoliko noževa pa čak i na daski za rezanje, a Palfi je gledao i 'pucao' od smijeha.

- Piše tu da trebam kuhati do raspadanje, kako da to procijenim!? - bila je vidno zbunjena Dina koja je potom krenula začinjavati meso, ali je naišla na neočekivani problem. 

- Što je to kajzerica? Što će mi mlijeko za faširance? -  dosta pitanja imala je Dina, a Marko Palfi samo se podsmjehivao i komentirao kako treba više ljubavi dati pripremi jela. 

- Ono što je najbitnije je da se ta smjesa dobro izradi i da bude jednolična, a ne da tu ima malo krupa, tamo malo mesa i peršina... sve treba biti kompaktna - rekao je Palfi koji je u svojoj karijeri kuhao od Zagreba do Londona, a među restoranima u kojima je pokazivao svoje znanju su i oni s Michelinovom zvjezdicom.

- Sad piše da trebam, kada sam sve izmiješala, formirati dva faširanca, a ja u životu nisam vidjela kako oni izgledaju - počela je panika hvatati studenticu prava. Formirala je faširance, ali chef je ustvrdio za izgledaju - čudno.

- Ovo izgleda kao nešto što definitivno ne bih htjela pojesti - zaključila je Dina, a vi pogledajte Markove savjete te kroz koje je muke prolazila Dina prilikom kuhanja u četvrtoj epizodi showa 'Kuharski bootcamp.'