Video

Komentari 6

Napravio punjene paprike i dobio 1000 kn: 'Moja baka ne kuha ovako, nisam zadovoljan!'

Napravio punjene paprike i dobio 1000 kn: 'Moja baka ne kuha ovako, nisam zadovoljan!'

U trećoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da naprave punjene paprike. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašao grafički dizajner Tomislav koji je prvi put u životu kuhao punjene paprike...

Tomislava (29) uhvatili smo na ulici i dali mu priliku da osvoji 1000 kuna, a sve što je trebao napraviti je punjene paprike. Tomislav nikad nije previše obraćao pažnju na kuhanje, ali želi to promijeniti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najčešće si radim za večeru topli sendvič ili jaja. Živim u kući s roditeljima i kad god dođem doma imam spremljen obrok i nemam brige. Volio bih unaprijediti svoje kuhanje, samo treba vremena i volje - rekao je Tomislav. 

Tomislav je hrabro pristao na našu ponudu, a recept joj je pripremio chef Antonio Pecik (29), koji je njen kulinarski uradak na kraju i komentirao.

Ono što je ključno za dobre punjene paprike je nadjev. Tomislav je krenuo u pripremu i naišao na prvi pravi problem, sjeckanje luka.

- E sad ovo je za mene fizika. Mislim da treba prvo na pola pa onda zgnječiti češnjak i narezati na sitno - rekao je ponosno Tomislav, a chef Antonio, koji je profesionalni chef već deset godina s radom u restoranima diljem zemlje, u unutrašnjosti i na obali, je bio zadovoljan kako je sve ispalo.

- Moram reći da sam prezadovoljan svojim jelom, baš sam 'ubio' paprike! - zaključio je Tomislav, a chef je još jednom pohvalio natjecatelja i rekao kako smatra da je to posljedica prirodnog talenta i provođenja puno vremena u kuhinji s mamom i bakom. 

Ako želite sudjelovati u idućoj sezoni showa “Kuharski bootcamp”, a živite u jednom od ovih gradova: Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik te nemate iskustva u kuhanju, prijavite nam se na mail kuharskibootcamp@gmail.com.

U mailu obavezno pošaljite svoje podatke i kratki opis, te kontakt telefon.

Družimo se u novim kulinarskim avanturama!