Obavijesti

Video

Komentari 9

Ne diraj lava dok spava! Kad mama odmara nema ni disanja

Ne diraj lava dok spava! Kad mama odmara nema ni disanja
1

Kad razmišljamo o životu na Balkanu uvijek su u centru pažnje balkanske obitelji, a Sead Hrustanović utjelovljuje sve njezine aktere. Pogledajte treću epizodu humorističnog vertikalnog serijala na YT kanalu 24sata

VIDEO

Ni pet minuta čovjek ne može oči pored vas sklopiti!!- ljuti se Mujesira na iznenadne zvukove iz kuhinje. 

Pogledajte novu epizodu prvog vertikalnog serijala na YouTube kanalu 24sata pod nazivom 'Kad mama spava vs. kad ja spavam'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sigurno ste se našli u situaciji da vam je baš trebalo popodnevno spavanje, a mama je baš tada odlučila usisavati, prati ili pospremati suđe ili ju je prijateljica nazvala na videopoziv, ali zato kada mama spava ni muha ne smije disati, a kamoli letjeti. 

Ah, te mame... Ne možeš s njima, a bez njih nikako. Svakodnevno nas živciraju, ali kako rastemo sve više se smijemo zajedno i sve više nalikujemo njima, a za odgoj djece potreban je težak napor i rad. Zato ne diraj mamu dok spava! 

Autor serijala je poznati influenecer bosanskih korijena Sead Hrustanović koji svakodnevno uljepšava dan svojoj publici različitim skečevima, a najpozitivniji odgovor dobio je upravo na skečeve iz života balkanske obitelji. Na društvenim mrežama poznat je pod imenom Seadhr, a svoju publiku nasmijava od kraja 2020. godine, a inspiraciju pronalazi u svakodnevnim pričama s prijateljima.

- Moji videi nemaju toliko povezanosti s mojom obitelji. Naravno, neke ideje crpim iz nje, ali većina videa i ideja dolaze od ljudi oko mene. Je li to nešto što sam već vidio ili neka ideja koju mi je neko ispričao, ideje dolaze sa svih strana. Moja obitelj me podržava u svemu što radim i sami mi svakodnevno daju nove ideje i mnogo sam im zahvalan na tome!- otkrio nam je jasno Sead, a tvrdi da je u njegovoj obitelji upravo mama najveći zabavljač jer uvijek ima nešto za ispričati. 

Pogledajte video:

VIDEO

Ako vas zanima kakvi su se to zvukovi čuli iz kuhinje dok je Mujesira spavala, dovoljno je da izdvojite minutu vremena i sve ćete saznati. Novu epizodu gledajte na YouTube kanalu i Videoteci 24sata u petak u 12, a pratite nas i na ostalim društvenim mrežama: TikTok-u, Instagram-u, Facebook-u i LinkedIn-u. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang